Köllő Babett szexi bikinis képet posztolt

luxus szexi Köllő Babett bikini Feleségek luxuskivitelben csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Köllő Babett bikinis képet osztott meg követőivel, látszik, hogy a színésznő nagyon jó formában van. 

Kék bikiniben szemléli a tájat és a hajókat Köllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben szereplője. A fotón látszik, hogy kirobbanó formában van, szexi alakjáról bizonyára le sem tudják venni a szemüket férfi követői.

A fotóhoz írt leírásból kiderül: idén rákapott a kék színre. Úgy tűnik, nagyon jól áll neki.

A színpadon kérte meg barátnője kezét az AWS énekese, Siklósi Örs: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-a-szinpadon-kerte-meg-baratnoje-kezet-az-aws-enekese-siklosi-ors-video.htmlAz AWS énekese, Siklósi Örs koncert közben kérte meg a barátnője kezét. TV + Sztárok--Csősz Bogit koszosan üldözte egy gyilkos az erdőben: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-csosz-bogit-koszosan-uldozte-egy-gyilkos-az-erdoben.htmlCsősz Bogi igen veszélyes helyzetbe került: az életéért futott egy gyilkos elől, de szerencsére csak egy forgatáson! TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSchobert Norbert visszavonult, helyét fia veheti áthttp://www.life.hu/sztarok/20180528-schobert-norbert-visszavonult-helyet-fia-veheti-at.htmlMegtartotta utolsó óráját Schobert Norbert, és az is kiderült, ki léphet a helyébe. A rajongóknak új nevet sem kell megtanulniuk, hiszen fiuk, Norbi veheti át a stafétát apjától. TV + Sztárok--Rózsa György élő adásban sírta el magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180528-rozsa-gyorgy-elo-adasban-sirta-el-magat-a-nagy-duett.htmlA Nagy Duett legutóbbi adásának legmeghatóbb pillanatát Rózsa György okozta, aki előadás közben sírta el magát. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó elmondta, mit érzett, amikor volt férjének gyermeke születetthttp://www.life.hu/sztarok/20180528-keresztes-ildiko-elmondta-mit-erzett-amikor-volt-ferjenek-gyermeke-szuletett.htmlNemrégiben született gyermeke Keresztes Ildikó volt férjének, Kicska Lászlónak. Az énekesnő most elmondta, milyen érzései vannak ezzel kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoElkészült Meghan Markle címere, amelyre a királynő is áldását adtahttp://www.life.hu/sztarok/20180528-elkeszult-meghan-markle-cimere-amelyre-a-kiralyno-is-aldasat-adta.htmlNem újdonság, hogy a királyi család tagjai rendelkezdnek címerre, most pedig, hogy Meghan Markle Sussex hercegnője lett, ő is megkapta a sajátját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.