Katalin hercegné egy tőle szokatlanul olcsó márkában jelent meg

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
fashion week Zara Katalin hercegné öltözködés ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legtöbbször csodás és elegáns ruhakölteményekben jelenik meg a nyilvánosság előtt Katalin hercegné, ám most egy tőle szokatlan, fast-fashion darabot választott. 

Norfolkba, a Houghton lóversenypályára látogatott Katalin hercegné György herceggel és Sarolta hercegnővel. A megjelenés nem hivatalos volt, kizárólag családi program. Ám néhány lesifotó így is készült a családról, a divatrajongók pedig egyből kiszórták, hogy a hercegné nem egy drága, egyedi ruhát visel, hanem olyat, amit szinte bárki megkaphat.

A ruha ugyanis egy Zara darab volt, amely a Dailymail szerint 40 fontba, azaz 14 ezer forintba került. A ruha természtesen szinte azonnal elfogyott az üzletekből.

Tóth Gabi haja szőke lett: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180529-toth-gabi-haja-szoke-lett-foto.htmlTóth Gabi új frizurát villantott közösségi oldalán: szőke, tüsi haja lett. TrendOrigoKözleményt adott ki Emilia Wickstead tervező Meghan Markle esküvői ruhája kapcsánhttp://www.life.hu/trend/20180529-hivatalos-kozlemenyt-adott-ki-emilia-wickstead-tervezo-meghan-markle-eskuvoi-ruhaja-kapcsan.htmlHivatalos közleményt adott ki Emilia Wickstead ruhatervező, aki korábban kritizálta Meghan Markle esküvői ruháját. Trend--Áll a bál Meghan hercegné ruhája körül: évekkel ezelőtt megtervezte már egy tervezőhttp://www.life.hu/trend/20180528-all-a-bal-meghan-hercegne-ruhaja-korul-evekkel-ezelott-megtervezte-mar-egy-tervezo.htmlMeghan Markle néhány nappal ezelőtt mondott igent Harry hercegnek egy 70 millió forintot érő Givenchy ruhában. Az egyszerű szabású ruha megosztotta a rajongókat, ám most az is kiderült, hogy mi volt a kiváltó ok: ez a ruha már létezett korábban is egy másik tervező ötleteként, sokkal olcsóbban. Trend--Köllő Babett szexi bikinis képet posztolthttp://www.life.hu/trend/20180528-kollo-babett-szexi-bikinis-kepet-posztolt.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Köllő Babett bikinis képet osztott meg követőivel, látszik, hogy a színésznő nagyon jó formában van. Trend--Zimány Linda szája egyre nagyobb: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180528-zimany-linda-szaja-egyre-nagyobb-foto.htmlZimány Linda egy szelfit posztolt közösségi oldalára: nyári szerelésben élvezi a májusi napsugarakat. TrendOrigoBikinifelső-körkép: találd meg a kedvenc fazonodathttp://www.life.hu/trend/20180525-bikinifelso-korkep-talald-meg-a-kedvenc-fazonodat.htmlHa már tudod, hogy milyen fürdőruha illik az alakodra, ideje elmerülni a boltok kínálatában, ahol nemcsak egyrészeseket és bikiniket találsz, de a bikinifelsők hihetetlenül széles tárháza is vár. Ez az a darab, amiből a legnagyobb a választék, de ne ijedj meg, segítünk közöttük eligazodni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.