Heti trendjelentés: Lady Gagától volt hangos egész New York

Forrás: NORTHFOTO -
street style vörös szőnyeg Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten igencsak kevés említésre méltó vörös szőnyeges esemény volt. Szűkölködtünk a lélegzetelállító outfitekben, így körbenéztünk a street style és a B kategóriás celebek háza táján is. 
  • Louis Vuitton-show

A Louis Vuitton 2019 Cruise Collection bemutatóján volt egy-két izgalmas ruhaösszeállítás. A két kedvencünk Sophie Turner és Jennifer Conelly voltak. Természetesen mindketten a márka darabjait viselték.

Sophie Turner és Jennifer Conelly Forrás: Getty Images
  • Lady Gaga New Yorkban

Renegeteg sokkoló outfitet láttunk már az énekesnőtől, természetesen olyat is, amit már biztosan nem tudna felülmúlni, habár folyamatosan próbálkozik vele. Ezúttal New Yorkban töltött pár napot, és nemcsak a farmeros pólós outfitjeit villantotta meg, hanem a művészi darabokat is.

Lady Gaga Forrás: Northfoto
  • A hét legjobbja

Ezúttal Bella Hadid kapja a hét legjobban öltözött híressége díjat. A Tag Heuer rendezvényén viselte ezt a káprázatos Dion Lee darabot. Hozzátesszük, hogy a Gucci övvel lett igazán teljes a kép.

Bella Hadid Forrás: Getty Images
  • A B kategória

Kevés történés lévén ráfanyalodtunk a B kategóriás celebekre is, de sok köszönet nem volt benne. A tévésztár Daisy Robins selyemhálóinge egyrészt teljesen összegyűrődött, másrészt meglehetősen közönséges volt az összhatás is. A tévés színésznőként, és epizódszereplőként ismert Dona Wood a világ egyik legelőnytelenebb szoknyáját villantotta meg. A nude részletek még annak is pocakot csinálnának, akinek egyébként nincsen.

Daisy Robins és Dona Wood Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.