Koroknyai Virág fürdőruhára vetkőzött és megmutatta melleit: fotó

Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo -
vetkőzés Magyarország Szépe Koroknyai Virág fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koroknyai Virág mélyen dekoltált fürdőruhában mutatta meg alakját.

Hamarosan át kell adnia a koronát a tavalyi Magyarország Szépe győztesének, Koroknyai Virágnak, ugyanis nemsokára újabb királynőt választanak. A tavalyi Miss World Hungary ezúttal megmutatta, miért kerülhetett az ő fejére a korona 2017-ben:

fürdőruhára vetkőzött és még melleit is kipakolta.

@womensecretofficial #magyarorszagszepe #missworldhungary #viragkoroknyai #summer #ad #bikini

MISS WORLD HUNGARY 2017 (@viragkoroknyai) által megosztott bejegyzés,

Ebben menj a strandra: papucsba rejtett minitáska lesz a nyár slágerehttp://www.life.hu/trend/20180604-papucsba-rejtett-minitaska-lesz-a-nyar-slagere-nike.htmlA strandolók egyik legnagyobb problémája, hogy nem tudják, hova rejtsék értékeiket. Most megérkezett a megoldás. TrendOrigoExkluzív királyi ruhadarabokat árvereznek el, Erzsébet királynő babaruháit is: galériahttp://www.life.hu/trend/20180604-exkluziv-kiralyi-ruhadarabokat-arvereznek-el-erzsebet-kiralyno-babaruhait-is-galeria.htmlMost bárki megkaparinthatja II. Erzsébet királynő babakori ruháit, valamint Diana hercegné vagy akár a királynő testévérének, Margit hercegnőnek ruháit, ugyanis árverést tartanak exkluzív darabokból és tervrajzokból. TrendOrigoFenesi Krisztina egyetemista lett a nemzet szépehttp://www.life.hu/trend/20180604-fenesi-krisztina-egyetemista-lett-a-nemzet-szepe.htmlFenesi Krisztinát választották a 2018-as Nemzet Szépe győztesének vasárnap a gödöllői királyi kastélyban. A 21 éves egyetemista nem egyedül képviseli majd Balin Magyarországot: egy közönségkedvenc is csatlakozhat hozzá. Trend--Ilyen luxusban élnek a dúsgazdag fiatalok: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180604-ilyen-luxusban-elnek-a-dusgazdag-fiatalok-fotok.htmlAz Instagramnak hála immár mindenki nyomon követheti a dúsgazdag fiatalok irigylésre méltó mindennapjait. TrendOrigoHeti trendjelentés: Lady Gagától volt hangos egész New Yorkhttp://www.life.hu/trend/20180601-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lady-gaga-bella-hadid.htmlEzen a héten igencsak kevés említésre méltó vörös szőnyeges esemény volt. Szűkölködtünk a lélegzetelállító outfitekben, így körbenéztünk a street style és a B kategóriás celebek háza táján is. Trend--Ilyen szexi volt Szűcs Judith énekesnő a hetvenes évekbenhttp://www.life.hu/trend/20180601-ilyen-szexi-volt-szucs-judith-enekesno-a-hetvenes-evekben.htmlMég most is rengetegen rajonganak Szűcs Judith énekesnőért, sőt alakja is irigylésre méltó. A Fortepan online archívumban most rábukkantunk néhány képre, amelyen az énekesnő látható fiatalon. Elállt a szavunk! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.