Heti trendjelentés: Rosie Huntington-Whiteley a világ legrondább ruháját viselte

Gigi Hadid Rihanna vörös szőnyeg Rosie Huntington-Whiteley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hetek izgalmaktól mentes vörös szőnyeges bevonulásai után végre egy eseménydús hét következett Hollywoodban. Filmpremierek, gálák, díjátadók, és persze rengeteg látnivaló az estélyiktől, az extrém overálokon át a legrondább ruhákig. Mutatjuk a részleteket. 
  • Tollasbál

A tollakat nagyon szerették ezen a héten, az Ocean's 8 premierjén többen is viseltek ilyen darabot. Például Sandra Bullock, aki egy nude, flitteres ruhát választott. Egészen más stílust képviselt Sarah Paulson, aki vakító neon estélyit viselt.

Sandra Bullock és Sarah Paulson Forrás: Getty Images

Kinek a ruhája tetszik jobban?

  • Futurisztikus outfitek

Cindy Bruna és Rihanna outfitjét is a futurisztikus jegyek tették különlegessé. De míg Cindy ruhájának színei és szabása is telitalálat volt, Rihannának nem állt annyira jól ez a fodrokkal, hullámokkal játszó darab.

Cindy Bruna és Rihanna Forrás: Getty Images

Kinek a ruhája tetszik jobban?

  • Sztárpárok versenyben

Az Amerikai Filmintézet George Clooney tiszteletére rendezett estjén sok híresség volt jelen. Természetesen az ünnepelt is ott volt feleségével. Harry herceg esküvőjén odáig voltunk Amal ruhájáért, ez az aszimmetrikus darab viszont most nem jött be. A másik kedvenc párunk Cindy Crawford és férje, Rande Gerber voltak. Az egykori modell ruhája kifogástalan volt, míg férje nyitott inge kicsit túl lazának tűnt az alkalomhoz.

George és Amal Clooney (balra), Cindy Crawford és férje, Rande Gerber (jobbra) Forrás: Getty Images

Melyik sztárpár stílusa tetszik jobban?

  • Divatikon

Ezen a héten volt a CFDA Fashion Awards is, ahol a divat- és kiegészítőtervezők mellett minden évben divatikont is választanak. Idén Naomi Campbellt érte ez a megtiszteltetés, aki címéhez méltóan öltözött fel a gálára, és láthatóan nagyon jól is érezte magát ebben a piros darabban.

Naomi Campbell Forrás: Getty Images

Neked bejön Naomi Campbell választása?

  • A hét sztárja

Az egyik kedvenc outfitünk is a CFDA-gálához kötődik. Gigi Hadid, akit viszonylag ritkán látni a vörös szőnyegen színes ruhákban, most egy csupaszín, és nagyon vagány overált viselt. Meglehetősen bevállalós darabról van szó, de Gigi ezt is jól tudta viselni.

Gigi Hadid Forrás: Getty Images

Mit gondolsz Gigi ruhájáról?

  • A hét vesztese

A hét vesztesét is a CFDA-n avattuk fel. Rosie Huntington-Whiteley, akinek a stílusáról általában ódákat zengünk, olyan rosszul öltözött fel, mint még soha. Nemcsak, hogy rossz volt az egész elképzelés, de még egy kicsit közönséges is lett a végeredmény. A csipkebetétes nadrág és az aszimmetrikus zakó egyszerűen béna volt.

Rosie Huntington-Whiteley Forrás: Getty Images

Mit szólsz Rosie választásához?

Nézd meg a 2018-as szezon napszemüvegtrendjeithttp://www.life.hu/trend/20180607-a-legujabb-napszemuveg-trend.htmlA napszemüvegtrendek is évről évre változnak. Idén a keskeny, hosszúkás fazonok és a retró műanyag keretek mennek. Mutatjuk, hogyan hordják ezeket az extrém modelleket a hollywoodi hírességek. TrendOrigo5 ruhadarab, amit be kell szerezned az idei nyárrahttp://www.life.hu/trend/20180605-5-ruhadarab-amit-be-kell-szerezned-nyarra.htmlMilyen új ruhadarabokat érdemes beszerezni az idei nyári szezonra? Mutatunk néhány kényelmes és igazán divatos holmit, amit te is imádni fogsz! TrendOrigoAkadálymentes divat: végtaghiánnyal és mozgáskorlátozottsággal élőknek terveztek ruhákat a MOME-nhttp://www.life.hu/trend/20180601-akadalymentes-divat-vegtaghiannyal-es-mozgaskorlatozottsaggal-eloknek-terveztek-ruhakat-a-momen.htmlA „Normcore" a kortárs divatelmélet kifejezése, mely a végletesen egyszerű, szélsőségesen „normális" öltözködés eszköztárát írja le. De vajon létezik-e normális test? Mi a normális? Meddig terjed a felelősségünk abban, ahogy ezeket a fogalmakat a társadalom formálja? Annyi bizonyos, hogy a ruhatervezésnek óriási szerepe, kommunikációs feladata és lehetősége van e párbeszéd alakításában. TrendOrigoHírességek, akik nem menyasszonyi ruhában mentek férjhezhttp://www.life.hu/trend/20180529-hiressegek-akik-nem-menyasszonyi-ruhat-viseltek-az-eskuvojukon.htmlBármennyire drága menyasszonyi ruhát ki tudtak volna fizetni, ők mégis valami rendhagyót választottak életük nagy napján. Neked bejönnek a szokatlan esküvői outfitek?TrendOrigoEzektől az ételektől garantáltan ragyogó lesz az arcbőrödhttp://www.life.hu/trend/20180531-ezektol-az-etelektol-garantaltan-ragyogo-lesz-az-arcborod.htmlA bőrünk minősége nem kizárólag azon múlik, hogy milyen kozmetikumokat használunk. Az is hatással van rá, amivel belülről tápláljuk. Ha sok vizet iszol, attól máris élettelibb lesz, és ugyanígy van ez az ételekkel is. Mutatjuk, mit érdemes fogyasztanod, ha csodás bőrt szeretnél. TrendOrigoDiana, Katalin hercegné és Meghan Markle: 3 esküvő ruha, amit imádott a világhttp://www.life.hu/trend/20180523-diana-katalin-hercegne-es-meghan-markle-3-eskuvo-ruha-amit-imadott-a-vilag.htmlÉvtizedekig nélkülöznünk kell az olyan világraszóló királyi és hercegi esküvőket, mint amilyen a hétvégi Meghan Markle-Harry herceg frigy volt. A hiányérzetet kicsit enyhítendő, most együtt mutatjuk be a három legizgalmasabb esküvő bizonyos részleteit, különös tekintettel a menyasszonyi viseletekre. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.