arckezelés Singh Viki smink nélkül arc ajakfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki közvetlenül azután mutatta meg magát smink nélkül, hogy arc- és ajakfeltöltésen esett át.

Singh Viki az utóbbi időben több mint 10 kilót adott le, és mint írja közösségi oldalán, az arca kissé megsínylette a fogyást. Hogy még szebb legyen, bevállalt egy arckezelést, amely során feltöltette ajkait és arcát. A végeredményre nagyon büszke, egyből meg is mutatta magát a követőinek a közösségi oldalán.

Azt hiszem, ez a kisimult pofi magáért beszél! Semmi plasztik, semmi túlzás... ez az én pofim (smink nélkül) , csak sokkal kisimultabb, üdébb, frissebb, hidratáltabb, mint előtte! Rettentően féltem a tűs beavatkozásoktól, de ha ezt tudtam volna, megkíméltem volna magam jó sok stressztől! Közvetlenül beavatkozás után, a kocsiban ülve... sehol egy bevérzés, egy duzzanat, csak sima egyenletes bőr!!! Teljesen el vagyok ájulva!"

Persze voltak olyanok, akik azonnal nekiestek az énekesnőnek, mondván, a hyaluronnal feltöltve könnyű smink nélküli arcot villantani, és egyébként is műszempillája van, szemöldöke is formázott és van rajta ajakápoló is.

Baukó Éva: „Én a nép gyermeke vagyok”http://www.life.hu/sztarok/20180615-bauko-eva-en-a-nep-gyermeke-vagyok.htmlBaukó Éva a közösségi oldalán akadt ki. Kijelentette, hogy ő a nép gyermeke és mindig önmaga marad. TV + Sztárok--Kylie Minogue még Vilmos herceget is levette a lábáról: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-kylie-minogue-meg-vilmos-herceget-is-levette-a-labarol-foto.htmlKylie Minogue és Vilmos herceg a Buckingham-palotában találkozott egymással. Az eseményről fotók is készültek. TV + Sztárok--Mádai Vivien helyett Stohl Luca lesz a Ninja Warrior műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180615-madai-vivien-helyett-stohl-luca-lesz-a-ninja-warrior-musorvezetoje-tv2.htmlA TV2 lecserélte Mádai Vivient, helyét Stohl Luca veszi át a Ninja Warriorban. TV + Sztárok--Tóth Gabi bugyiban takarít otthon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-toth-gabi-bugyiban-takarit-otthon-foto.htmlTóth Gabi megmutatta, nyáron hogyan szokott takarítani otthon: egy szál bugyiban. TV + SztárokOrigoSzerencsét hozott Csobot Adélnak a kis Nátán születési dátumahttp://www.life.hu/sztarok/20180614-szerencset-hozott-csobot-adelnak-natan-szuletesi-datuma.htmlCsobot Adélnak a hármas a szerencseszáma azóta, hogy kisfia, Nátán harmadikán látta meg a napvilágot. Ez a szám most szerencsét hozott számára a TV2 vetélkedőjében. TV + SztárokOrigoÁbrahám Edit visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20180614-abraham-edit-visszater-a-baratok-koztbe-sorozat.htmlÖt év után visszatér a Barátok köztbe Ábrahám Edit, azaz Berényi Claudia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.