Szavazás: ők a Magyarország Szépe verseny döntősei

szavazás szépségkirálynő Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánosságra hozták a Magyarország Szépe 20 döntősének profi fotóit. Szavazz, kinek kellene idén nyernie!

Idén nyáron is szakmai zsűri dönt arról, hogy ki lesz Magyarország Szépe, azaz, hogy kié lesz a Miss World Hungary cím. A műsorvezetők Kraszkó Zita és Kovács Kokó István lesznek.

A verseny döntőjét a Duna Televízió közvetíti majd július 8-án. Addig azonban a lányokra rengeteg feladat vár, ugyanis a felkészítőtáborban házi versenyeken is összemérik majd tudásukat Miss Beauty Face, Miss Bikini, Miss Sport és Miss Talent kategóriákban is.

Nézd mégig a döntősök fotóit és szavazz, szerinted kinek kellene megnyernie a versenyt!

Bui Tiky a TOP 20-ban. Magyarország Szépe Miss World Hungary @tikybui #top20 #missworldhungary2018 #magyarorszagszepe2018 #ottleszek

Magyarország Szépe (@missworldhungary) által megosztott bejegyzés,

Szerinted kinek kellene megnyernie a Magyarország Szépe versenyt?

Szulák Andi lefogyott: modellként pózol friss fotójánhttp://www.life.hu/trend/20180615-szulak-andi-lefogyott-modellkent-pozol-friss-fotojan.htmlSzulák Andrea megmutatta karcsú alakját: friss fotóján modellként pózol. Trend--A vastag szemöldök nárcisztikus személyiséget rejthethttp://www.life.hu/trend/20180614-a-vastag-szemoldok-narcisztikus-szemelyiseget-rejthet.htmlMostanában divat a vastag szemöldök, ám vannak olyanok, akik nem festik vagy tetoválattják, hanem természetesen dús. Akárhogyis: a vastag szemöldök nárcisztikus személyiségre enged következtetni. TrendOrigoEz a 20 lány esélyes a 2018-as Magyarország Szépe címre: videóhttp://www.life.hu/trend/20180614-ez-a-20-lany-eselyes-a-2018as-magyarorszag-szepe-cimre-video.htmlKiderült, ki az a 20 lány, aki esélyes a 2018-as Magyarország Szépe címre. TrendOrigoEbben a ruhában ment férjhez Liptai Claudia: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180614-ebben-a-ruhaban-ment-ferjhez-liptai-claudia-foto.htmlLiptai Claudia hétvégén tartotta meg esküvőjét, ami tökéletesre sikeredett. Nagyon régóta várt erre a napra, nem csoda, hogy tündökölt a boldogságtól. Csodálatos ruhában ment férjhez. Trend--Kvíz: melyik híresség eljegyzési gyűrűje van a képen?http://www.life.hu/trend/20180613-kviz-melyik-hiresseg-eljegyzesi-gyuruje-van-a-kepen.htmlA sztárvilágban minden nagyobb, minden drágább, minden sokkal több karátos. Íme, 10 fényűző eljegyzési gyűrű, melyekről neked kell kitalálnod, hogy kihez tartozik. TrendOrigoBetámadták a kommentelők Rúzsa Magdithttp://www.life.hu/trend/20180613-betamadtak-a-kommentelok-ruzsa-magdit-ruhak.htmlDrága, márkás ruhái miatt támadják a kommentelők Rúzsa Magdit. Sokat azonban megvédték az énekesnőt, mondván, rendszeresen adakozik a szegényeknek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.