Ékszerek magyar tervezőktől, amelyek garantáltan nyári hangulatba hoznak

Nyár ékszer designer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ékszer több mint kiegészítő. Aktuális életérzésünk, hangulatunk lenyomata. Sokszor tényleg nem is kell más, csak egy farmer és egy fehér póló, és hozzá egy számodra kedves ékszer, ami feldobja a napodat. Most ilyeneket mutatunk, természetesen magyar tervezőktől. 
  • panyizsuzsi

Az üvegékszerekről híres Panyi Zsuzsi legújabb, TROJT névre keresztelt kollekciója gyönyörű színekben pompázik. A rojtokkal kiegészített színes üvegek egy-egy pár fülbevalóvá álltak össze, melyekben tökéletes összhangba került a bohóság és az elegancia.

Forrás: Panyi Zsuzsi
  • nandi

Nácsa Andi egyedi stílusát könnyű felismerni. Andi elsősorban printelt ruhákat készít, de ékszerekkel is bővítette a márka kínálatát. A 2018-as nyári szezon színes, játékos darabjai minden egyszerű, letisztult nyári viseletet jól kiegészítenek.

Forrás: Nandi
  • Cifra Design

Bányász Melinda a testvére által kifejlesztett egyedi Viaplant technikával készít ékszereket. Az elsősorban belsőépítészetben - burkolóanyagként, bútoralapanyagként - felhasznált szabadalom a természet kincseit, a növényi részeket használja fel. A technika a designtárgyaknál is jól működik, ezt bizonyítják Melinda ékszerei is.

Forrás: Cifra Design
  • Karman jewelry

Kármán Orsi minden SS kollekciója meghozza a nyári életérzést. Érdemes a korábbi Edge és Evoke kollekciók között is nézelődni, de persze a legújabb darabokról se feledkezzünk el. Cselényi Eszter tavaszi-nyári kollekciójához készült ékszerek rendkívül látványosak: egész nyárra elég pár minimalista stílusú, fehér ingruhát vagy overallt beszerezned, és hozzá Orsi ékszereit.

Forrás: Karman jewelry
  • RINGU Boutique

Nothof-Scheiring Barbara ékszerei nem formáiban, hanem színeiben idézik a nyarat. Kedvenc kollekciónk, a Play és a North minden darabja magában rejti a nyár vibráló életérzését. Minta egy-egy festmény lenne, amit a vízpart, a vízen megcsillanó fények, a hullámok játéka, vagy éppen a nyári naplemente ihletett. Minket elvarázsoltak!

Forrás: RINGU Boutique
  • Manoluma

Mészáros Orsi ékszerei a szabadságvágyat hirdetik, megfűszerezve egy kis hippi életérzéssel. Orsi láthatóan nagy tisztelettel nyúl az alapanyagaihoz, amelyek leginkább a kristályok, kövek, de a bőr és a toll sem ritkaság, aztán jöhetnek a fém kiegészítők, a rojtok és egy kis makramé. Orsi szereti, ha egy ékszernek története van, így ha ti is szeretitek az országokon, tájakon átívelő meséket, őt keressétek.

Forrás: Manoluma
  • PLANTETHICS

Dénes Barba célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a növények és az emberek világát. A fenntarthatóságot, az etikus divatot támogató márkától a kedvenc darabjaink a növényeket rejtő üvegékszerek. A Forest kollekcióban többek között páfrányos, borostyános, pitypangos nyakláncokat találsz.

Forrás: Plantethics
  • Soie Essentielle

Farkas Esztinél, a Soie Essentielle tervezőjénél rendkívül látványos darabokat találtok. A fonalból készült ékszerek sok esetben kiegészülnek különböző kövekkel, lógókkal, fityegőkkel, az ember nem is tudja, hogy egy-egy ékszer melyik részletébe szeressen bele.

Forrás: Soie Essentielle
  • Stampp

Schall Eszter minimalista sárgaréz ékszerei mind-mind egy apró, imádnivaló grafikát rejtenek. A rókától a méheken át a bolygókig sokféle minta megtalálható nála. Igazi lélekmelengető apróságok, amiket imádni fogsz, ha a kisebb, letisztult ékszereket kedveled.

Forrás: Stampp
7+1 magyar natúrkozmetikum nyárra, amit imádni fogszhttp://www.life.hu/trend/20180615-magyar-naturkozmetikumok-nyarra.htmlHa egyszer elkezdesz natúrkozmetikumokat használni, soha többet nem fogsz máshoz nyúlni. Egyrészt sokkal jobb egy ilyen terméket felvinni, ami természetes alapanyagokból készült, nem tartalmaz mesterséges illat- és színezékanyagot, mentes a kőolajszármazéktól, és a bőrt irritáló anyagoktól. Másrészt a környezetet sem terhelik meg úgy, mint a hagyományos kozmetikumok, és állatkísérleteket sem végeznek miattuk. Következzen 7+1 termék a vegyszermentes bőrápolás és a nyár jegyében! TrendOrigoTragikus halálesetek a divatvilág elitjébőlhttp://www.life.hu/trend/20180608-tragikus-halalesetek-a-divatvilag-elitjebol.htmlKatalin hercegnétől Taylor Swiftig minden sztár imádta a nemrégiben öngyilkosságot elkövető Kate Spade ruháit. A mindig vidámnak ismert tervezőnő halálhíre megrázta a világot. De nem ő volt az egyetlen, akinek a halála váratlanul érte a divatrajongó közönséget. TrendOrigoA kávé igazi szépítőszer: arcpakolásként, de narancsbőr ellen is csodafegyverhttp://www.life.hu/trend/20180608-kulsoleg-is-hasznalhatod-a-kave-igazi-szepitoszer.htmlNemcsak a reggeli, gőzölgő, illatával hívogató kávé tesz jót a testnek és a léleknek. A kávé ugyanis szépségápolásra is kiválóan alkalmas, sőt, kifejezetten ajánlott erre is használni, mert csodákra képes. TrendOrigoNézd meg a 2018-as szezon napszemüvegtrendjeithttp://www.life.hu/trend/20180607-a-legujabb-napszemuveg-trend.htmlA napszemüvegtrendek is évről évre változnak. Idén a keskeny, hosszúkás fazonok és a retró műanyag keretek mennek. Mutatjuk, hogyan hordják ezeket az extrém modelleket a hollywoodi hírességek. TrendOrigo5 ruhadarab, amit be kell szerezned az idei nyárrahttp://www.life.hu/trend/20180605-5-ruhadarab-amit-be-kell-szerezned-nyarra.htmlMilyen új ruhadarabokat érdemes beszerezni az idei nyári szezonra? Mutatunk néhány kényelmes és igazán divatos holmit, amit te is imádni fogsz! TrendOrigoPraktikus és imádnivaló holmik, amik nélkül el se indulj a strandrahttp://www.life.hu/trend/20180530-praktikus-es-imadnivalo-holmik-amik-nelkul-ne-indulj-el-a-strandra.htmlIdén már május közepén is volt részünk strandidőben, és a június is kánikulai idővel kecsegtet. Vagyis itt az ideje a nyaralásra is gondolni, és beszerezni azokat a holmikat, amik igazán gondtalanná varázsolják a strandon eltöltött napokat. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.