Lenge nyári ruhák kánikula idejére

lenge kánikula Nyár forróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak azok az igazán forró nyári napok, amikor még ruha nélkül is melegünk van, legszívesebben a saját bőrünkből is kibújnánk. De hiába, ha éppen nem a jól megérdemelt szabadságunkat töltjük, akkor bizony kénytelenek vagyunk magunkra venni valamit. Most megmutatjuk, milyen lehetőségeink vannak. 

Amikor nyári holmikat vásárolunk, nagyon fontos, hogy ne csak az esztétikai szempontok vezéreljenek: praktikus is legyen a választott ruha, illetve az anyagösszetételre is megéri odafigyelni. Mert biztosan nagyon jól mutatsz egy testre simuló, poliészter és elasztán ruciban, a tikkasztó meleg napokon egy laza, minél kevesebb ponton a testhez érő, lennel kevert pamut anyag ideálisabb választás. Ezekhez a szempontokhoz választottunk nektek néhány szuper darabot.

  • Pólóruha

Ez egy rendkívül laza szerelés, tényleg mintha csak egy könnyű póló lenne rajtunk. Rohangálós napokra különösen ideális.

H&M 3990 Ft, Pull&Bear 3995 Ft, Zara 7995 Ft Forrás: Life.hu
  • Oversize darabok

A bő szabású ruhák nagyon jó szolgálatot tesznek nyáron. Lehet ez akár egy mintás vállvillantós darab, vagy egy könnyű miniruha.

H&M 3990 Ft, H&M 2990 Ft, Zara 9995 Ft Forrás: Life.hu
  • Ingruha

Az idei nyári szezon nagy trendje az ingruha. Sokféle fazonban létezik, vannak testhezállóbb, de könnyű, laza darabok is.

Zara 9995 Ft, Pull&Bear 9995 Ft, Zara 9995 Ft Forrás: Life.hu
  • Kaftánruha

Szintén szellős, kellemes viseletnek számít a mesés szabású kaftánruha. Elegánsabb és lezser stílusban is megtalálható a boltokban.

H&M 8990 Ft, Zara 9995 Ft, Zara 9995 Ft Forrás: Life.hu
  • Maxi

Nem kell félni a melegben a hosszabb ruháktól, sőt sokkal kellemesebb viselet, mint a mini, hiszen nem égeti a lábunkat a nap.

H&M 9490 Ft, Zara 12 995 Ft, Zara 7995 Ft Forrás: Life.hu
  • Egyenes vonalú

Ha mégis rövidebb ruhát, de elegánsabb darabot keresünk, akkor az egyenes vagy A vonalú ruhák között érdemes keresgélni.

Mango 9995 Ft, Mango 9995 Ft, Zara 7995 Ft Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.