Lila koktélruhába bújt Gáspár Bea: fotó

fogyás ruha Gáspár Evelin Gáspár Bea születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea egy lila koktélruhában mutatta meg, az utóbbi hónapokban mennyit fogyott.

Mostanában igencsak megváltozott Gáspár Bea külseje: alaposan lefogyott és új frizurát is csináltatott magának. Érthető, ha odafigyel a külsejére, hiszen mostanában viszonylag sokat van a figyelem középpontjában, ő volt az egyik zsűritag a Konyhafőnök című műsor legutóbbi évadában, ősszel pedig megnyitja első saját lakáséttermét.

A napokban családjával együtt Evelin 24. születésnapját tartották és meg is adták a módját az ünneplésnek, finomabbnál finomabb fogásokat kóstoltak egy étteremben. Bea asszony egy lila koktélruhába bújt, amely remekül állt rajta.

Végre összejött, hogy megünnepeljük Evelin 24. Szülinapját. ‍♀️ Happy Birthday!

gasparbea (@gasparbea) által megosztott bejegyzés,

Klapka György özvegye eladja a házukathttp://www.life.hu/sztarok/20180619-klapka-gyorgy-ozvegye-eladja-a-hazukat.htmlNehéz lépésre szánta el magát Klapka György özvegye, Marika néni, akinek a férje másfél évvel ezelőtt bekövetkezett halála óta egészségügyi gondjai is akadtak. Úgy érzi, már túl nagy neki a ház, így eladja. TV + Sztárok--Megtaláltuk a magyar sztárok hasonmásait: Dér Heninek és ByeAlexnek is van párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180619-megtalaltuk-a-magyar-sztarok-hasonmasait-der-heninek-es-byalexnek-is-van-parja.htmlNem ritka, hogy éppen egy olyan ember hasonílt ránk a legjobban külső vonásaiban, akihez semmi közünk, ugyanis a világon mindenkinek van hasonmása, mi most megtaláltuk a hazai sztárokét. ByeAlex, Dér Heni és Szabados Ági is büszkélkedhet ezentúl egy "ikertestvérrel". TV + SztárokOrigoVasvári Vivien esküvőjén bárki részt vehet júliusbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-vasvari-vivien-eskuvojen-barki-reszt-vehet-juliusban.htmlEddig titok volt, de most elárulta, mikor lesz az esküvője. Vasvárvi Vivien további részleteket árult, például azt, hogy bárkit szívesen várnak a nagy napon. TV + Sztárok--Nagy Réka műsorvezető megmutatta félmeztelen testéthttp://www.life.hu/sztarok/20180619-nagy-reka-musorvezeto-megmutatta-felmeztelen-testet.htmlBizonyára rengeteg férfi rajongója van a modell és műsorvezető, Nagy Rékának, aki legutóbbi fotóján megmutatta, mennyire gyönyörű a teste, amikor alig takarja valami. TV + SztárokOrigoIsmét Budapestről posztolt Will Smith: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-ismet-budapestrol-posztolt-will-smith-video.htmlÚjra Budapestről jelentkezett be a közösségi oldalán Will Smith: a színész a gyerekeivel készített egy vicces videót. TV + Sztárok--Hosszú Katinka idén kevesebb pénzt gyűjtötthttp://www.life.hu/sztarok/20180619-hosszu-katinka-iden-kevesebb-penzt-gyujtott.htmlHosszú Katinkának erre az évére rányomta a bélyegét a magánéleti válsága: az anyagiakon is látszik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.