Olvasóink megszavazták, ki a legszebb a Magyarország Szépe döntősei közül

fashion week szépségkirálynő döntő Magyarország Szépe szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszavaztattuk olvasóinkkal, szerintük ki a legesélyesebb arra, hogy elvigye a Magyarország Szépe címet. Most megtatjuk, szerintük ki a legszebb. 

A Magyarország Szépe verseny döntőjét a Duna Televízió közvetíti majd július 8-án, ám amíg a verseny 20 döntőse felkészül a nagy megmérettetésre, mi is megkérdeztük olvasóinkat, hogy ők kit gondolnak a legszebbnek, legesélyesebbnek.

A szavazatok alapján Józsa Eszter lett a győztes, azaz olvasónk közül rá szavaztak a legtöbben. Az első udvarhölgy Szarvas Andrea lett, a második udvarhölgy pedig Berger Kitti. A Life.hu olvasóinak véleménye szerint ők a három dobogós helyezett a Magyarország Szépe versenyben.

Lenge nyári ruhák kánikula idejérehttp://www.life.hu/trend/20180618-lenge-nyari-ruhak-kanikula-idejere.htmlVannak azok az igazán forró nyári napok, amikor még ruha nélkül is melegünk van, legszívesebben a saját bőrünkből is kibújnánk. De hiába, ha éppen nem a jól megérdemelt szabadságunkat töltjük, akkor bizony kénytelenek vagyunk magunkra venni valamit. Most megmutatjuk, milyen lehetőségeink vannak. TrendOrigoLila koktélruhába bújt Gáspár Bea: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180619-lila-koktelruhaba-bujt-gaspar-bea-foto.htmlGáspár Bea egy lila koktélruhában mutatta meg, az utóbbi hónapokban mennyit fogyott. TrendOrigoHorváth Éva menyasszonyi ruhába bújt: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180619-horvath-eva-menyasszonyi-ruhaba-bujt-fotok.htmlHorváth Éva menyasszonyi ruhát próbált: káprázatosan festett a hófehér darabban. TrendOrigoLuxus Vivien ébredés után, smink nélkül szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180619-luxus-vivien-ebredes-utan-smink-nelkul-szelfizett-foto.htmlLuxus Vivien ismét bizonyította, hogy smink nélkül is gyönyörű. Trend--Ördög Nóra bikiniben süttette magát a Balatonon: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180619-ordog-nora-bikiniben-suttette-magat-a-balatonon-foto.htmlÖrdög Nóra megvillantotta tökéletes vonalait, Balatonakarattyán vetkőzött bikinire. TrendOrigoDiana tiaráját viselte esküvőjén Celia Rose McCorquodalehttp://www.life.hu/trend/20180618-diana-tiarajat-viselte-eskuvojen-celia-rose-mccorquodale-spencer-csalad.htmlDiana tiarájában ment férjhez Harry herceg unokatestvére, Celia Rose McCorquodale. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.