Fürdőruhában illegeti magát a tükör előtt Tücsi: videó

Forrás: Tücsi / FB -
fashion week Tücsi műsorvezető próba fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi úgy döntött, ha már úgyis itt a bikiniszezon, ellátogat néhány üzletbe és felpróbál pár fürdőruhát.

Tücsi úgy döntött, feltérképezi az idei binikikínálatot, ezért ellátogatott néhány üzletbe, hogy menőbbnél menőbb darabokat próbáljon fel. Természetesen a próbáról videót is készített, ezzel is segítve azon rajongóit, akik még nem tudják, milyen darabokat érdemes a nyáron beszerezni.

Az egyik Instagramra felöltött videóján épp egy piros fürdőruhát próbálgat a tükör előtt. Láthatóan remekül áll neki ez a szín és trükkös szabásnak köszönhetően formás idomai is láthatóvá válnak.

Szebeni István elvesztette mobiltelefonját: Facebook-oldalán kért segítségethttp://www.life.hu/sztarok/20180625-szebeni-istvan-elvesztette-mobiltelefonjat-facebookoldalan-kert-segitseget.htmlNagyon szerencsétlenül járt Szebeni István, számára fontos dolgot hagyott el ugyanis: a telefonját.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAsszisztense szerint megölték Whitney Houstont http://www.life.hu/sztarok/20180625-asszisztense-szerint-megoltek-whitney-houstont.htmlAz egész világot megrázta 2012-ben Whitney Houston halálának híre, melyet a vényre felírt gyógyszerek és az alkohol hatása váltott ki a hivatalos jelentések szerint. Nem volt szándékos tehát, de asszisztense szerint mégis megölték az énekesnőt. TV + Sztárok--Vagyonos, idősödő nőknek dolgozna Alekoszhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-vagyonos-idosodo-noknek-dolgozna-alekosz.htmlAlekosz júliustól testőrként szeretne dolgozni. A megbízatásokat vagyonos, idősödő hölgyektől várja. TV + SztárokOrigoKiszel Tünde tininek állt és kimaxolta az instagramot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kiszel-tunde-tininek-allt-es-kimaxolta-az-instagramot-foto.htmlKiszel Tünde is szívesen használja az Instagram közkedvelt újítását, az Insta Story-t, ahol már szavazni is tudnak követőink egy-egy képünkre. Ezúttal a naptárdíva egy rózsaszín szemüvegben pózolt...TV + SztárokOrigoBabaprojekt: Vajna Tímea köszönetet mondott rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20180624-vajna-timea-koszonetet-mondott-rajongoinak-babaprojekt.htmlAhogy már megírtuk, Vajna Tímea és Andy Vajna gyereket szeretnének. Timi hormonkezelést kap, és Instagramja tanúsága szerint már meg is történt a petesejtleszívás. Arról is posztolt, hogy nagyon megviselik a szervezetét a beavatkozások. Legutóbb pedig rajongói tanácsait köszönte meg a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigoEgykori gondozója, János Paudits Béla kizárólagos örökösehttp://www.life.hu/sztarok/20180624-egykori-gondozoja-janos-paudits-bela-kizarolagos-orokose.htmlA színész egy könyvében leírta, hogy nem szeretne hagyományos temetést, viszont úgy tűnik, ezt a kérését nem teljesítik. A részletekről Elekes Judit, a Ripost újságírója beszélt a Mokkában, és az is kiderült, kit jelölt meg Paudits Béla kizárólagos örököséül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.