Szépészeti beavatkozáson esett át Szabó Zsófi

Forrás: Szabó Zsófi oldala / Facebook -
Szabó Zsófi szépészeti beavatkozás plasztikai sebész Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi legújabb fotóját vegyes érzelmekkel fogaták a követői. A műsorvezető egy titkos szépészeti beavatkozás előtt (vagy után?) posztolt az Instagramra.

"Egy szupertitkos kezelés a szemem körül" - írta a képhez Szabó Zsófi, további tájékoztatást a beavatkozásról pedig későbbre ígért. A követői nem voltak meggyőződve arról, hogy a fiatal anyukának szüksége van a kezelésre. Volt, aki arra figyeleztette, hogy Zimány Linda is így kezdte, és olyan kommentelő is akadt, aki felszólította Zsófi férjét, Zsoltot, hogy ne engedje ezt a feleségének, hiszen így is gyönyörű.

A kezelésről Zsófi egy hozzászólónak annyit árult el, hogy itt nincs beavatkozas, se töltőanyag, egy feszesitő gépet használnak. A beavatkozás Magyarországon egyedülálló.

Pataki Zita megmutatta formás hátsóját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180626-pataki-zita-megmutatta-formas-hatsojat-foto.htmlPataki Zita rendhagyó fotót posztolt közösségi oldalán. Megmutatta formás hátsóját.TV + SztárokOrigoSusan Sarandon megszegte a királyi család szabályait és a mellét is megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20180626-susan-sarandon-megszegte-a-kiralyi-csalad-szabalyait-a-mellet-is-megmutatta.htmlSusan Sarandon is rajong a brit királyi családért, talán ezért felejthette el a legszigorúbb protokollt.TV + Sztárok--Erdélyi Mónika beszólt Kasza Tibinek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180626-erdelyi-monika-beszolt-kasza-tibinek-video.htmlKasza Tibi emberére talált a Pénzt vagy éveket című műsorban. Erdélyi Mónika durván leteremtette.TV + SztárokOrigoEgyre nagyobb Pippa Middleton babapocakja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180626-egyre-nagyobb-pippa-middleton-babapocakja-foto.htmlEgyre jobban gömbölyödik Pippa Middleton babapocakja: Katalin hercegné húgát a lesifotósok kapták lencsevégre a minap. TV + Sztárok--Fogvatartójával is szexelt volna a szabadulásért cserébe a brit modell, Chloe Aylinghttp://www.life.hu/sztarok/20180626-fogvatartojaval-is-szexelt-volna-a-szabadulasert-cserebe-a-brit-modell-chloe-ayling.htmlChloe Aylinget 2017-ben rabolták el néhány napra, a gyönyörű brit modell most elárulta, fogvatartójával akár le is feküdt volna, ha ezen múlik szabadulása. TV + SztárokOrigoA Szex és New York Mirandájának, vagyis Cynthia Nixonnak a lánya fiú letthttp://www.life.hu/sztarok/20180626-a-szex-es-new-york-mirandajanak-vagyis-cynthia-nixonnak-a-lanya-fiu-lett.htmlCynthia Nixon nagyon büszke fiára, aki eredetileg nőként látta meg a napvilágot, de nemet váltott. A színésznő Insatgram-oldalán jelentette be, hogy gyermeke transznemű. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.