Ha unod a virágmintákat, jöhetnek a gyümölcsök: bazár

virágminta Nyár gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A virágos, printelt ruhák évek óta minden tavaszi-nyári szezonban visszatérnek, de nem ez az egyetlen minta, amivel megélhetjük a vibráló életérzést. Ha valami újdonságot vinnél a ruhatáradba, keresd a gyümölcsöket!
  • A citrom, az ananász, a banán, a cseresznye és a dinnye a kedvenc nyári slágergyümölcsök, legalábbis, ami a ruházatot és a kiegészítőket illeti. Ha igazán különleges printeket keresel, érdemes körbenézni a külföldi rendelős oldalakon is, de arra mindenképpen figyelj, hogy biztonságos webshopból vásárolj.
Asos 48.99 euro (balra), Asos 33.99 euro (jobbra) Forrás: Asos
  • Ami a ruhadarabokat illeti, az itthon is működő fast fashion márkák kínálatában leginkább a pólókat találod meg gyümölcsös printekkel. Látványosabb és visszafogottabb stílusú pólók is vannak, amik könnyedén beilleszthetők a ruhatáradba. Jó hír, hogy megkezdődött a leárazás, így most már spórolhatsz is ezeken a darabokon.
1. Zara 1595 Ft, 2. Pull&Bear 1995 Ft, 3. H&M 2990 Ft, 4. H&M 2990 Ft, 5. Reserved 1295 Ft Forrás: Life.hu
  • Gyümölcsös kiegészítőkből sincs hiány az üzletek kínálatában: fürdőruhát, táskát, pénztárcát, ékszert, neszesszert, de még cipőt és kulacsot is találhattok ezekkel a vidám mintákkal.
1. Pull&Bear 1995 Ft, 2. Shein 11 dollár, 3. H&M 1290 Ft, 4. H&M 6995 Ft, 5. Mango 995 Ft, 6. Asos 8.49 euro, 7. Bershka 8995 Ft Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.