Szexi fotók készültek Beyoncéról

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Larry Busacca -
fashion week szexi Beyonce sort szett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncéról szexi fotók készültek: az énekesnő egy aprócska sortban terpesztett be.

Beyoncé bemutatta, hogyan lehetünk szexik egy viszonylag egyszerű szettben is. Egy szuper fotósorozat készült róla, amelynek képeit már fel is töltötte a közösségi oldalára. Egy trendi sortot visel, amelyben nem csak csodás lábait villantotta meg, de még be is terpesztett benne. Meg is kapta érte a jutalmát, több milióan lájkolták a fotókat.

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,

Heti trendjelentés: Gigi Hadid a holdjáró Buffalo cipőt is visszahozza a divatbahttp://www.life.hu/trend/20180629-heti-trendjelentes-szerepel-benne-gigi-hadid-sharon-stone-khloe-kardashian.htmlHabár a vörös szőnyeg sem volt mentes a döbbenetes outfitektől, leginkább Gigi Hadid street style szettje okozott számunkra meglepetést. Kedvenc modellünk nem kisebb célt tűzött ki maga el, mint hogy újra divatba hozza a Buffalo holdjárót. Trend--Sminkelés közben fotózták Tóth Veráthttp://www.life.hu/trend/20180701-sminkeles-kozben-fotoztak-toth-verat-instagram.htmlTóth Verát nem először látjuk úgy, hogy nem visel melltartót a ruhája alatt. Nemrég az Instagramon, egy hozzászólónak árulta el, hogy megműtette a melleit. Az eredménnyel pedig maradéktalanul elégedett. TrendOrigo1 millió dollárt, azaz 290 millió forintot érhet Meghan Markle ruhatárahttp://www.life.hu/trend/20180630-1-millio-dollart-azaz-290-millio-forintot-erhet-meghan-markle-ruhatara.htmlÖsszeszámolták azoknak a ruháknak az értékeit, amelyekben eddig Meghan Markle nyilvánosan megjelent. Trend--Az 5 legdurvább nyári divatbakihttp://www.life.hu/trend/20180628-divatbakik-amiket-kerulj-el-nyaron.htmlMinden évszaknak megvannak a jellegzetes divatbakijai, de a nyári időszak különösen alkalmas a ízléstelen és rémes divatbakik megvalósítására. Mutatjuk, hogy miket érdemes elkerülni. TrendOrigoKiderült, ki a Magyarország Szépe verseny 16 döntősehttp://www.life.hu/trend/20180628-kiderult-ki-a-magyarorszag-szepe-verseny-16-dontose.htmlKiderült, ki az a 16 lány, aki versenyben maradt a Magyarország Szépe döntőjében. A lányokról szexi bikinis fotókat is készítettek. TrendOrigoA vakok, a divat és a bizalom: amikor nincs tükör, csak a visszaigazoláshttp://www.life.hu/trend/20180627-a-vakok-es-a-divat-a-szinek-es-a-sminkeles-arany-bot-dij.htmlLehet egy születése óta vak embernek kedvenc színe? Megbirkózik egy látássérült a sminkeléssel? Vajon hogyan és mi alapján választ magának divatos ruhát az, aki csak hall a trendekről, de nem látja a fazonok és minták közötti különbségeket? Sokan nem is gondolnák, hogy a látássérültek számára is fontos a divat és a csinos megjelenés, így akár egy ruhabolti eladó, sminkes vagy fodrász is hétköznapi hős lehet számukra. Az Arany Bot Díj rájuk is felhívja a figyelmet. Három olyan látássérült és vak nővel beszélgettünk, akinek a divat fontos szerepet játszik a mindennapjaiban. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.