Magyarország Szépe 2018: Szarvas Andrea lett a győztes

Forrás: instagram.com/missworldhungary/ -
Szarvas Andrea szépségkirálynő Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este tartották az idei Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny döntőjét, amelyet élőben adott a Duna Televízió és a Duna World csatorna.

A show házigazdái Kraszkó Zita és Kovács Kokó István voltak. A műsorban olyan sztárok léptek fel, mint az osztrák Cesár Sampson, Vastag Csaba, Király Viktor, és Freddy. A verseny 16 indulója közül az első ötbe Fekszi Szimonetta, Galambos Patrícia, Szarvas Andrea, Józsa Eszter és Tóth Panni kerültek be.

A közönség díjas, azaz a legszebb mosoly tulajdonosa Szarvas Andrea lett. A második udvarhölgy, azaz a verseny harmadik helyezettje Józsa Eszter lett, az első udvarhölgy címét, azaz a második helyezett Galambos Patrícia szerezte meg. Szarvas Andrea pedig mindent vitt, ő lett 2018-ban a Magyarország Szépe cím birtokosa.

Magyarország Szépe: Szarvas Andrea

Magyarország Szépe 2018: Szarvas Andrea lett a győztes Forrás: instagram.com/missworldhungary/

Az első udvarhölgy, Galambos Patrícia


A második helyezett, Galambos Patrícia Forrás: instagram.com/missworldhungary/


A második udvarhölgy, Józsa Eszter

A harmmadik helyezett, Józsa Eszter Forrás: instagram.com/missworldhungary/



Itt az új Instagram trend: a Barbie baba lábhttp://www.life.hu/trend/20180707-itt-az-uj-instagram-trend-a-barbie-baba-lab.htmlMár megszokhattuk, hogy újabb és újabb trendek lepik el a közösségi médiát a pózolás terén. Most pedig itt az új őrület: a Barbie baba lábak. A hírességek már előszeretettel alkalmazzák. Trend--Fürdőruhában mutatta meg alakját Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/trend/20180706-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat-som-balogh-edina.htmlFürdőruhában mutatta meg bomba testét Som-Balogh Edina. Rajongói elhalmozták lájkokkal. TrendOrigoÍgy nézett ki a világ első bikinijehttp://www.life.hu/trend/20180706-igy-nezett-ki-a-vilag-elso-bikinije-1946.htmlImmár 72 éves a bikini: 1946-ban dobták piacra a legelső kétrészes fürdőruhát. Trend--Az idei nyári trend: mit, hova vegyünk fel?http://www.life.hu/trend/20180625-a-nyari-trend-szerint-mikor-mit-hova-vegyunk-fel-hogy-stilusosak-legyunk.htmlA nyári programdömping alatt sokakban felmerül a kérdés, mit vegyen fel, ha különböző rendezvényeken vesz részt, vagy szimplán csak a vízparton akar jól kinézni. Nagy Kriszta ruhatervező összefoglalja, jelenleg milyen irányvonalak léteznek, melyekből szerinte mindenki a saját korának, egyéniségének, ízlésének megfelelően válasszon ruhadarabokat. TrendOrigo13 bombatestű magyar celeb bikiniben: galériahttp://www.life.hu/trend/20180705-13-bombatestu-magyar-celeb-bikiniben-der-heni-iszak-eszti-palvin-barbi.htmlJúlius 5-én tartják világszerte a bikini világnapját és ebből az apropóból készítettünk egy összeállítást a fürdőruhás bombatestű magyar celebhölgyekről. TrendOrigoA transznemű Angela Ponce képviseli Spanyolországot a Miss Universe szépségversenyen: videóhttp://www.life.hu/trend/20180704-a-transznemu-angela-ponce-kepviseli-spanyolorszagot-a-miss-universe-szepsegversenyen.htmlA spanyol Angela Ponce az első transznemű nő, aki részt vehet a Miss Universe szépségversenyen. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.