Meghan Markle fekete ruhájával megint szabályt szegett?

Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe -
királyi család Meghan Markle fekete etikett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle fekete ruhában jelent meg a királyi légierő fennállásának 100. születésnapján, és sokan azt hiszik, ezzel ismét megszegte a szabályokat.

Meghan Markle hivatalos megjelenésre választott fekete ruhát, már nem először. Amellett, hogy nem volt számára túl előnyös az öltözet, sokan úgy gondolják, hogy ezzel megint megszegte a királyi család szigorú szabályait. A katonai légierő fennállásának 100. évfordulóját ünnepelték együtt az előkelőségek, és Meghanon kívül mindenki a pasztellszíneket részesítette előnyben, sokan úgy vélik, nem véletlenül.

Meghan Markle fekete vagy navy ruhája Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe

A királyi család egyik nem hivatalos szablya szerint ugyanis a hölgyek nem viselhetnek teljesen fekete öltözetet, Meghan ezzel a választásával azonban úgy tűnik, mégsem szegte meg az etikettet. A Daily Star szerint ugyanis a fekete megengedett, amennyiben az esemény valamiféle megemlékezés, és a hangulata sem túl vidám. Ráadásul a sasszemű megfigyelők szerint Meghan ruhája nem is fekete volt, hanem mély navy színű!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.