Kylie Minogue Justin Bieber Hailey Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét legizgalmasabb eseménye a divat szempontjából is Lajos herceg keresztelője volt. A vörös szőnyegen mindeközben az uborkaszezon volt jellemző.
  • Látványos szabások

Nem sok vörös szőnyeges eseményről tudunk ezen a héten beszámolni, de még ezen a kevéske rendezvényen is volt egy-két látványos outfit. Kylie Minogue a spanyol Vogue 30. születésnapjára vette fel ezt a zöld miniruhát, aminek a színét imádtuk, de a szabását már kevésbé. Michelle Monaghan a Mission Impossible új részének premierjén egy áttört mintákkal díszített, igazán kellemes szabású ruhát viselt, kár, hogy ez a dekoltázs ennyire előnytelenül állt neki.

Kylie Minogue és Michelle Monaghan Forrás: Getty Images
  • Egy farmer két élete

Idén nyáron is nagy trend a farmer, és elsősorban nem a skinny, hanem a bővebb szabás. Egy magasderekú, mom jeans fazont viselt Dakota Johnson, ráadásul kétféle stílusban is megmutatta, hogyan kell jól viselni. A magassarkúval, vállra húzott felsővel és a lapos cipővel, crop toppal kombinálva is imádtuk.

Dakota Johnson Forrás: Northfoto
  • A menyasszony, Hailey Baldwin

A hét egyik legnagyobb híre, hogy Justin Bieber eljegyezte modell barátnőjét, Hailey Baldwint. Azóta méginkább rájuk tapadtak a lesifotósok, és megörökítik a fiatalok minden pillanatát. Mindeközben néhány jó kis street style fotót is lőttek a modellről, aki sportos outfitekben rótta New York utcáit. A minap cikkeztünk arról, hogy a biciklis nadrág visszatért a divatba, és Hailey máris villantott egy elég menő Alexander Wang példányt. Hosszú combjait később shortban is megvillantotta.

Hailey Baldwin Forrás: Northfoto
Ruhamustra a királyi keresztelőről: hagyomány és elegancia mindenekfeletthttp://www.life.hu/trend/20180712-ruhamustra-lajos-herceg-keresztelojerol.htmlJúlius 9-én megkeresztelték Vilmos herceg és Katalin hercegnő harmadik gyermekét, Lajos herceget. A dédnagyszülők, azaz II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg nem vettek részt az eseményen, de a nagynénik és nagybácsik nem hiányoztak. Most megmutatjuk, hogy milyen ruhában érkeztek az eseményre a királyi család tagjai. Trend--Sminktermékek, amiket ne felejts otthon, ha nyaralni mészhttp://www.life.hu/trend/20180711-sminktermekek-amiket-vigyel-magaddal-a-nyaralasra.htmlMinden nyaralás a pakolással kezdődik. Egyrész kellemes ráhangolódást nyújt, másrészt azonban tényleg érdemes ráfordítani a kellő időt, hogy alaposan átgondold, mi az, amire igazán szükséged van. A nőknek az alapvető dolgokon és ruhákon kívül még a neszesszer tartalmát is jól meg kell fontolni. Ehhez adunk most ötleteket. Pakolj praktikusan! TrendOrigoEz a trend is visszatért a 90-es évekből! Így hordják a sztárok a biciklis nadrágothttp://www.life.hu/trend/20180709-visszater-a-90es-evek-trendje-a-biciklis-nadrag.htmlA 80-as, 90-es évek rengeteg stílusjegye és ikonikus ruhadarabja, kiegészítője jött vissza a divatba az elmúlt időkben. A chokertől kezdve az övtáskáig, legutóbb pedig a holdjáró Buffalo visszatéréséről számoltunk be. Ezúttal a biciklis nadrág sokkolt minket, amit a sztárok újra divatba hoznának. TrendOrigoHa unod a virágmintákat, jöhetnek a gyümölcsök: bazárhttp://www.life.hu/trend/20180628-ha-unod-a-viragmintakat-johetnek-a-gyumolcsok-bazar.htmlA virágos, printelt ruhák évek óta minden tavaszi-nyári szezonban visszatérnek, de nem ez az egyetlen minta, amivel megélhetjük a vibráló életérzést. Ha valami újdonságot vinnél a ruhatáradba, keresd a gyümölcsöket! TrendOrigoKalapmustra: grandiózus és ízléses darabok a Royal Ascotrólhttp://www.life.hu/trend/20180625-kalapmustra-a-royal-ascotrol.html1711 óta rendezik meg az ascoti derbit, Anglia egyik legizgalmasabb sport- és társadalmi eseményét. A lóversenyfutamok mellett a divat is nagy szerepet kap Ascotban, főleg a kalapok, ami a monarchia hagyományainak és az udvari etikettnek rendkívül fontos része. Mutatjuk az idei Royal Ascot legextrémebb és legszebb kalapcsodáit. TrendOrigoKvíz: melyik híresség eljegyzési gyűrűje van a képen?http://www.life.hu/trend/20180613-kviz-melyik-hiresseg-eljegyzesi-gyuruje-van-a-kepen.htmlA sztárvilágban minden nagyobb, minden drágább, minden sokkal több karátos. Íme, 10 fényűző eljegyzési gyűrű, melyekről neked kell kitalálnod, hogy kihez tartozik. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.