Cserpes Laura megmutatta, hogyan fest bikiniben: fotó

bikini body fotó Cserpes Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cserpes Laura is megmutatta magát bikiniben: egy arany hattyún pózolt az énekesnő.

Cserpes Laura többször elmondta már, hogy nem tartozik a vékony lányok közé, de megbékélt formás idomaival és elfogadta testét. Szerintünk pedig nincs miért szégyenkeznie, ugyanis csodásan fest legújabb fotóján, ahol egy arany színű hattyún, fürdőruciban pózol.

#lajonszeszulihetvege

cserpeslaura (@cserpeslaura) által megosztott bejegyzés,

Heti trendjelentés: Hailey Baldwin mindent vitthttp://www.life.hu/trend/20180713-heti-trendjelentes-szerepel-benne-hailey-baldwin-kylie-minogue.htmlA hét legizgalmasabb eseménye a divat szempontjából is Lajos herceg keresztelője volt. A vörös szőnyegen mindeközben az uborkaszezon volt jellemző. TrendOrigoKerüld el a hajkárosodást! Így figyelj a fürtjeidre nyáronhttp://www.life.hu/trend/20180710-keruld-el-a-nyari-hajkarosodast.htmlKönnyen lehet tartós hajkárosodás egy kiadós strandolás vége, ha nem vagyunk elővigyázatosak. A tűző nap, a klóros medencevíz vagy éppen a sós tengervíz extrém igénybevételt jelent a hajnak, ami ezért különleges törődést igényel. Elmondjuk, mit kell tenned. TrendOrigoRuhamustra a királyi keresztelőről: hagyomány és elegancia mindenekfeletthttp://www.life.hu/trend/20180712-ruhamustra-lajos-herceg-keresztelojerol.htmlJúlius 9-én megkeresztelték Vilmos herceg és Katalin hercegnő harmadik gyermekét, Lajos herceget. A dédnagyszülők, azaz II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg nem vettek részt az eseményen, de a nagynénik és nagybácsik nem hiányoztak. Most megmutatjuk, hogy milyen ruhában érkeztek az eseményre a királyi család tagjai. Trend--Ashley Graham szexi fotót posztolt: így gyűrődnek hurkái a habokbanhttp://www.life.hu/trend/20180712-ashley-graham-szexi-fotot-posztolt-igy-gyurodnek-hurkai-a-habokban.htmlAshley Graham a világ legismertebb és legjobban kereső plus size modellje. Ezúttal dögös pózba vágta magát az óceán hűsítő habjai között. Neked bejön?TrendOrigoHarminckét éve halt meg a szépségkirálynő, Molnár Csilla Andreahttp://www.life.hu/trend/20180711-hamrincket-eve-tavozott-a-kiralyno-molnar-csilla.htmlHarminckét évvel ezelőtt halálos adag szívgyógyszert vett be a magyar szépségkirálynő, Molnár Csilla. Nem akart meghalni, kísérlete segélykiáltás volt, de életét nem tudták megmenteni. Öccse szerint azonban nem halt meg a királynő. TrendOrigoKiszel Tünde és lánya, Donatella összeöltöztek: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180706-kiszel-tunde-es-lanya-donatella-osszeoltoztek-foto.htmlKiszel Tünde és lánya, Donatella Olaszországban nyaraltak. A közös utazás mellett a ruhatárukat is teljesen összehangolták... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.