Kiszőkíttette a haját Szandi: fotó

Forrás: TV2/Gazdag Éva -
frizura haj szőke fodrász Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új külsővel lepte meg rajongóit Szandi: az énekesnő rövid, vagány frizurát csináltatott magának és a tincseit is kiszőkíttette.

Szandi immár 42 éves, háromgyermekes édesanya, de nem fog rajta a kor. Új frizurájával pedig akár 10 évet is letagadhatna.

Az énekesnő nemrég úgy döntött, ideje kicsit változtatni külsején: fodrászával kiszőkíttette a tincseit és egy vagányabb fazonra váltott. Rajongói egyszerűen imádják új haját, közösségi oldalán rengeteg lájkot kapott friss fotója.

Ma reggel a fodrászommal, Anitával úgy döntöttünk, kiszőkülök. #petrányiszalon❤️ #szőkenőlettem ‍♀️ #néhakellegykisváltozás

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Cserpes Laura megmutatta, hogyan fest bikiniben: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180715-cserpes-laura-megmutatta-hogyan-fest-bikiniben-foto.htmlCserpes Laura is megmutatta magát bikiniben: egy arany hattyún pózolt az énekesnő.TrendOrigoHeti trendjelentés: Hailey Baldwin mindent vitthttp://www.life.hu/trend/20180713-heti-trendjelentes-szerepel-benne-hailey-baldwin-kylie-minogue.htmlA hét legizgalmasabb eseménye a divat szempontjából is Lajos herceg keresztelője volt. A vörös szőnyegen mindeközben az uborkaszezon volt jellemző. TrendOrigoKerüld el a hajkárosodást! Így figyelj a fürtjeidre nyáronhttp://www.life.hu/trend/20180710-keruld-el-a-nyari-hajkarosodast.htmlKönnyen lehet tartós hajkárosodás egy kiadós strandolás vége, ha nem vagyunk elővigyázatosak. A tűző nap, a klóros medencevíz vagy éppen a sós tengervíz extrém igénybevételt jelent a hajnak, ami ezért különleges törődést igényel. Elmondjuk, mit kell tenned. TrendOrigoRuhamustra a királyi keresztelőről: hagyomány és elegancia mindenekfeletthttp://www.life.hu/trend/20180712-ruhamustra-lajos-herceg-keresztelojerol.htmlJúlius 9-én megkeresztelték Vilmos herceg és Katalin hercegnő harmadik gyermekét, Lajos herceget. A dédnagyszülők, azaz II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg nem vettek részt az eseményen, de a nagynénik és nagybácsik nem hiányoztak. Most megmutatjuk, hogy milyen ruhában érkeztek az eseményre a királyi család tagjai. Trend--Harminckét éve halt meg a szépségkirálynő, Molnár Csilla Andreahttp://www.life.hu/trend/20180711-hamrincket-eve-tavozott-a-kiralyno-molnar-csilla.htmlHarminckét évvel ezelőtt halálos adag szívgyógyszert vett be a magyar szépségkirálynő, Molnár Csilla. Nem akart meghalni, kísérlete segélykiáltás volt, de életét nem tudták megmenteni. Öccse szerint azonban nem halt meg a királynő. TrendOrigoSzarvas Andrea, Magyarország Szépe megmutatta arcát smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20180710-szarvas-andrea-magyarorszag-szepe-megmutatta-arcat-smink-nelkul.htmlMég a Magyarország Szépe verseny döntőjének reggelén készítette Szarvas Andrea azt a szelfit, melyet Instagram-oldalára töltött fel. A lány megmutatta smink nélküli arcát. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.