Fonások, copfok, kontyok: ezek a nyár legmenőbb frizurái

frizura konty Nyár copf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valahogy nyáron nagyobb kísérletező kedve van az embernek, így ha te is régóta szeretnél kipróbálni pár új frizurát, akkor most itt az ideje. Mutatjuk az idei szezon legmenőbb hajviseleteit!
  • Fesztivál haj

A kedvenc fesztivál frizuránkat a modell, Romee Strijd ihlette, illetve az a különleges hajviselet, amit a Coachellán láttunk tőle. Egyfajta hamis fonásról van szó, ami két oldalon készül, majd egy bármilyen színű zsinórral átfűzve lesz igazán egyedi és fesztiválhangulatú.

  • Elegánsabb stílus

Ez a frizura nagyon jó választás például egy esküvőre, vagy valamilyen elegánsabb alkalomra. Nem olyan nehéz elkészíteni, mégis látványos. Elegáns, de közben laza is, ahogy egy kellemes nyári esemény megkívánja.

  • Laza hullámok

Ha valami egyszerűre vágysz, akkor ez a frizura neked való. Van benne egy kis tengerparti életérzés, egy kis szélfútta hatás. A vízparton töltött estékre is szuper választás.

  • Holland fonás copffal

A sokféle fonás közül manapság a holland fonás a legtrendibb. A Kylie Jenner-féle két copf helyett viszont ma már izgalmasabb a fejtetőre font rész, és hozzá egy laza copf. A holland fonás lényege, hogy a franciával ellentétben nem mindig egymás fölé rakjuk tincseket, hanem egymás alá. Így nem simul le, látványosabb lesz a végeredmény.

  • Kendős frizurák

Szintén nagyon nyárias, nagyon laza végeredményt érhetsz el, ha kendővel kombinálod a frizurádat. Ebben a videóban három különböző, de nagyon egyszerű megoldást is találsz, szerintünk mindegyik imádnivaló.

  • Laza konty

A konty idén is nagyon jó választás, ha a megfelelő nyári frizurát keresitek. Egy dologra érdemes figyelni, hogy ne szoros, túlságos lefésült fazont válasszatok, hanem viseljétek lazán.

  • Félhosszú megoldások

Sokan azt gondolják, hogy félhosszú, vállig érő hajból nem lehet túl sok mindent kihozni. Ez a beauty vlogger lány azonban rácáfol ezekre az elképzelésekre. Hihetetlen, hogy mennyiféle különböző frizurát és stílust hoz ki a hajából.

Főbűnök a hajad ellen! Ezeket soha ne kövesd el!

Ha azt hiszed, hogy a töredezett, száraz vagy szalmaszerű hajtextúra egyik napról a másikra alakul ki, akkor nagyot tévedsz. Ezek a mindennapi döntések következményei, amelyek egyáltalán nem olyan ártalmatlanok, mint gondolnád. Te mennyi bűnt követsz el a hajad ellen?

Tudtad, hogy a divatipar a második legszennyezőbb iparág? Így lehetsz tudatosabb vásárló!http://www.life.hu/trend/20180717-a-divatipar-a-masodik-legszennyezobb-iparag-csokkentsd-a-fogyasztasodat.htmlA szén-dioxid-kibocsátás, a vegyszeres szennyezés és a felfoghatatlan mértékű vízfogyasztás a második legszennyezőbb iparággá tette a divatipart, így közvetlenül az olajipar mögé zárkózott fel. Nem árt tisztában lenni ezzel, és elindulni a tudatos fogyasztóvá válás útján. TrendOrigoIdén nyáron is hódít a sárga szín: inspirálódj a sztároktólhttp://www.life.hu/trend/20180716-meg-mindig-hodit-a-sarga-szin.htmlMár 2016-ban is cikkeztünk arról, hogy a sárga árnyalatai milyen nagy közimádatnak örvendenek Hollywoodban, még a vörös szőnyeges eseményeken is szívesen viselik, és az az igazság, hogy a sárgamánia azóta is tart. Inspirálódj a külföldi sztároktól! TrendOrigoKerüld el a hajkárosodást! Így figyelj a fürtjeidre nyáronhttp://www.life.hu/trend/20180710-keruld-el-a-nyari-hajkarosodast.htmlKönnyen lehet tartós hajkárosodás egy kiadós strandolás vége, ha nem vagyunk elővigyázatosak. A tűző nap, a klóros medencevíz vagy éppen a sós tengervíz extrém igénybevételt jelent a hajnak, ami ezért különleges törődést igényel. Elmondjuk, mit kell tenned. TrendOrigoRuhamustra a királyi keresztelőről: hagyomány és elegancia mindenekfeletthttp://www.life.hu/trend/20180712-ruhamustra-lajos-herceg-keresztelojerol.htmlJúlius 9-én megkeresztelték Vilmos herceg és Katalin hercegnő harmadik gyermekét, Lajos herceget. A dédnagyszülők, azaz II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg nem vettek részt az eseményen, de a nagynénik és nagybácsik nem hiányoztak. Most megmutatjuk, hogy milyen ruhában érkeztek az eseményre a királyi család tagjai. Trend--Sminktermékek, amiket ne felejts otthon, ha nyaralni mészhttp://www.life.hu/trend/20180711-sminktermekek-amiket-vigyel-magaddal-a-nyaralasra.htmlMinden nyaralás a pakolással kezdődik. Egyrész kellemes ráhangolódást nyújt, másrészt azonban tényleg érdemes ráfordítani a kellő időt, hogy alaposan átgondold, mi az, amire igazán szükséged van. A nőknek az alapvető dolgokon és ruhákon kívül még a neszesszer tartalmát is jól meg kell fontolni. Ehhez adunk most ötleteket. Pakolj praktikusan! TrendOrigo7+1 magyar natúrkozmetikum nyárra, amit imádni fogszhttp://www.life.hu/trend/20180615-magyar-naturkozmetikumok-nyarra.htmlHa egyszer elkezdesz natúrkozmetikumokat használni, soha többet nem fogsz máshoz nyúlni. Egyrészt sokkal jobb egy ilyen terméket felvinni, ami természetes alapanyagokból készült, nem tartalmaz mesterséges illat- és színezékanyagot, mentes a kőolajszármazéktól, és a bőrt irritáló anyagoktól. Másrészt a környezetet sem terhelik meg úgy, mint a hagyományos kozmetikumok, és állatkísérleteket sem végeznek miattuk. Következzen 7+1 termék a vegyszermentes bőrápolás és a nyár jegyében! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.