Nemzet Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Le kellett állítani, majd újra kellett indítani a Nemzet Szépe internetes közönségszavazását, miután ismeretlenek meghekkelték a nemzetszepe.hu weboldalát.

Bár júniusban már megválasztásra került a Miss Nation Hungary 2018 idei győztese, a Nemzet Szépe közönségdíjasra még érkezhetnek szavazatok a nemzetszepe.hu weboldalán. Az internetes szavazást a hétvégén ismeretlenek meghekkelték: néhány óra alatt több ezer szavazat érkezett két indulóra.

"A weboldal rendszerébe beépített biztonsági protokollt megkerülve, nagy mennyiségű robotok által generált szavazat érkezett a Nemzet Szépe két indulójára. A hekkertámadás után a szavazást rövid időre le kellett állítanunk, majd úgy döntöttünk, hogy újraindíjuk a voksolást, így most mindenki egyelő esélyekkel indul" - mondta Felleg Tícián, a Nemzet Szépe alapító-tulajdonosa.

Forrás: Origo

A hekkertámadás után a programozók és az Ebex Kft. munkatársai tovább növelték a nemzetszepe.hu oldal védelmét, és nagyban megnehezítették azoknak a dolgát, akik a jövőben esetleg meg akarnák másítani a szavazás végkimenetelét.

Az internetes közönségszavazáson egyébként jelenleg kilenc induló közül választhatnak maguknak kedvencet az olvasók. A legtöbb szavazatot kapó versenyző együtt utazhat majd Balira az idei győztessel, Fenesi Krisztinával, hogy megmérettesse magát a Miss Nation nemzetközi mezőnyében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.