Meghan Markle nem viselhet szmokingot: Harry megtiltotta neki

Forrás: Getty Images -
fashion week szabály Meghan Markle szmoking
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle szereti a divatot, a szabályok követését azonban nem annyira: ez a terve már Harrynél is kiverte a biztosítékot. 

Ha a családban Meghan Markle akarja viselni a nadrágot, az az ő dolga, de Ausztráliában biztosan nem fog ilyen ruhadarabban megjelenni a nyilvánosság előtt, bár nagyon szeretett volna. A hercegné már megálmodta, hogy mikben fog majd tündökölni, és be is rendelte a ruhákat, köztük egy szmokingot is.

Meghan Markle nem visehet nadrágot Forrás: Getty Images

Bár korábban hordott már nadrágot, az esküvő után már szigorúbban kell vennie a szabályokat, ami azt jelenti, hogy csak akkor viselhet ilyesmit, ha sportol. Így szmokingot el kell felejtenie még akkor is, ha annak idején Diana is viselt ilyesmit. Még Harry herceg is rászólt feleségére, és közölte vele, hogy szó sem lehet arról, hogy öltönyben jelenjen meg bárhol - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.