Radics Gigi smink nélkül 10 évvel fiatalabbnak tűnik: fotó

fotó fiatal smink nélkül Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Smink nélkül mutatta meg arcát Radics Gigi: szinte 10 évvel fiatalabbnak néz ki, mint a többi fotóján.

Radics Gigit rendre tökéletes sminkben láthatjuk – legyen szó a közösségi oldalára feltöltött fotóiról vagy épp a fellépéseiről. A még mindig csak 21 esztendős énekesnő ezúttal kivételt tett és megmutatta arcát festék nélkül is. A változás egészen elképesztő, szinte 10 évvel fiatalabbnak tűnik, mint a többi képén.

#haveagreatnighteveryone #nomakeupface #wethair #summervibe #home #loveyaall ⛅️

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

Visszatérhet a TV2-höz Hajós Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20180801-visszaterhet-a-tv2hoz-hajos-andras.htmlÚgy tűnik, Hajós András visszatér oda, ahonnan évekkel ezelőtt eljött, vagyis a TV2-höz. Sajtóértesülések szerint nagyszabású műsort kap. TV + Sztárok--Bajban van Bochkor Gábor: feljelentették rágalmazásérthttp://www.life.hu/sztarok/20180801-bajban-van-bochkor-gabor-feljelentettek-ragalmazasert.htmlBochkor Gábort rágalmazásért jelentették fel, de egyelőre fogalma sincsen arról, hogy ki és miért indított ellene eljárást.TV + SztárokOrigoTúl van a szakításon: újra szerelmes Dancs Annamarihttp://www.life.hu/sztarok/20180801-tul-van-a-szakitason-kerenyi-miklos-mateval-ujra-szerelmes-dancs-annamari.htmlA Blikk úgy tudja, hogy már két hónapja nincs egyedül az Operettszínház színésznője, Kiskeró volt felesége, Dancs Annamari. A férfi, aki meghódította a szívét nem szakmabeli.TV + SztárokOrigoTóth Vera lenge ruhában, melltartó nélkül élvezte a napsütésthttp://www.life.hu/sztarok/20180731-toth-vera-lenge-ruhaban-melltarto-nelkul-elvezte-a-napsutest.htmlRengeteget fogyott Tóth Vera énekesnő, láthatóan sokkal magabiztosabb is. Most, olaszországi nyaralása alatt is sokkal bátrabban mutatja meg új alakját. TV + SztárokOrigoVilágsztár focisták, akiknek fejét magyar nő csavarta elhttp://www.life.hu/sztarok/20180731-vilagsztar-focistak-akiknek-fejet-magyar-no-csavarta-el.htmlA magyar nők híresen szépek, nem véletlen, hogy még egy-két világsztár futballista fejét is sikerült elcsavarniuk. Íme, a leghíresebb magyar focistafeleségek. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián csupasz fenekén már kiakadtak a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180731-berki-krisztian-csupasz-feneken-mar-kiakadtak-a-kommentelok.htmlBerki Krisztián és Katona Renáta Natival együtt nyaralni indultak, ahonnan természetesen gyakran posztolnak is. Legutóbb például Berki csupasz fenekét mutatták meg, ami már nagyon sokaknak nem tetszett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.