fashion week szexi bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek már javában viselik az év legtrendibb és legmerészebb fürdőruháját, az úgynevezett mellvillantós bikinit.

Megérkezett az új bikinitrend, amelyben bárki megvillanthatja a strandon melleinek egy részét. A darab legfontosabb jellemzője, hogy nem sokat takar, meglehetősen apró méretű. A mellbimbókat azért elrejti, de sokkal többen nem... Ezúttal nem a dekoltázsra helyezi hangsúlyt, hanem a mellek alsó részére.

A hírességek már hetek óta ezt hordják, meg is mutatjuk, hogy áll rajtuk!

Not your hun, hun! @lasulaboutique

Kady McDermott (@kadymcdermott) által megosztott bejegyzés,

Can’t go wrong with @mistythelabel bikini They have a big summer sale on go visit them #sp www.officialmisty.com

A M B E R T U R N E R (@amberturnerx) által megosztott bejegyzés,

Iggy Azalea (@thenewclassic) által megosztott bejegyzés,

Ibiza il be back soon bikini - @dressmezee

Ellie O'Donnell (@missellie_o) által megosztott bejegyzés,

Ne vasald túl magas hőfokon a hajad: szörnyen károsíthttp://www.life.hu/trend/20180803-ne-vasald-tul-magas-hofokon-a-hajad-szornyen-karosit.htmlA hajvasaló rendkívül praktikus eszköz, ugyanakkor a nem megfelelő használatával komoly károsodást okozhatsz. Trend--Íme, a Miss Balaton szépségverseny 12 döntősehttp://www.life.hu/trend/20180803-ime-a-miss-balaton-szepsegverseny-12-dontose.htmlForró napsütésben álltak modellt a Miss Balaton gyönyörű döntősei. A profi fotózás helyszíne a festői szépségű Balatonfüred volt, ahol a tizenkét versenyző már gőzerővel készül a szombat esti fináléra. Ám mielőtt a zsűri meghozná döntését, a közönségen a sor, hogy letegye voksát kedvence mellett.Trend--Vera Wang: A menyasszonyok kedvenc tervezőjehttp://www.life.hu/trend/20180723-portre-vera-wang-mennyaszonyi-ruha-tervezo.htmlSoha nem gondolta volna, hogy életének elkeseredett pillanatból később mennyi öröme származik. Így járt, amikor gyerekkori álma szertefoszlott, ám elindította sikeres pályája felé. Később pedig boldog araként kétségbeesetten kereste a tökéletes ruháját, amit nem talált meg, ezért maga tervezte és készítette el. Innentől származtatható a Vera Wang menyasszonyi ruhák diadala. Sztárok, menyasszonyok, és hétköznapi nők rajonganak kollekcióiért világszerte. TrendOrigoVéget ért a szőrtelenítés korszaka: a természetesség jött újra divatbahttp://www.life.hu/trend/20180802-veget-ert-a-szortelenites-korszaka-a-termeszetesseg-jott-ujra-divatba.htmlÉveken keresztül minden a szőrtelenítésről szólt. Mindenki kutatta a számára megfelelő eljárást, és próbált eleget tenni az állandó, teljes csupaszságnak, de úgy tűnik, hogy ez véget érhet. A Vogue szerint ugyanis ezentúl a természetes szőrzet lesz a divat, visszatér a bozont. Trend--György herceg felkerült a legjobban öltözöttek listájárahttp://www.life.hu/trend/20180802-gyorgy-herceg-felkerult-a-legjobban-oltozottek-listajara.htmlMár megszokhattuk, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekeinek külseje mindig kifogástalan, ám a virgonc herceget és hercegnőt ez nem zavarja abban, hogy igazán gyerekek tudjanak lenni. György herceg pedig most felkerült a világ legjobban öltözöttjeinek listájára is. Trend--Itt az új trükk, gyorsabban szárad a körömlakkhttp://www.life.hu/trend/20180801-itt-az-uj-trukk-gyorsabban-szarad-a-koromlakk.htmlRengeteg nő lakkozza a körmét, ám a legtöbbjüknek gondot okoz kivárni, amíg megszárad a lakk. Egy kis hideg víz segítségével azonban felgyorsíthatjuk a folyamatot. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.