Palazzo nadrág: így hordják a sztárok

palazzo nadrág Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bőszárú nadrágok egyre inkább jönnek vissza a divatba, és habár még messze vannak attól, hogy kiszorítsák a skinnyt, létjogosultságuk már vitathatatlan. A kedvenc fazon idén a palazzo nadrág, amit még az idei nyárra is beszerezhetsz. 
  • A palazzo egyik lelkes képviselője Meghan Markle. A fekete darabot még menyasszonysága idején viselte, a fehéret pedig nem is olyan régen Wimbledonban. Kétségtelen, hogy tökéletesen passzol Meghan kifinomult és minimalista stílusához.
Meghan Markle Forrás: Getty Images, Northfoto
  • Naná, hogy Victoria Beckham is imádja palazzót. Maga is tervez bőszárú nadrágokat, és szívesen viseli is őket. Micsoda elegáns darab!
Victoria Beckham Forrás: Northfoto/Abaca
  • Szintén Wimbledonban láthattuk Meghanéhoz hasonló palazzóban Emma Watsont. Ez is egy szuper összeállítás volt kissé maszkulin stílusban.
Emma Watson Forrás: WireImage/Karwai Tang
  • Fehér színben kifejezetten szívesen viselik a sztárok a palazzót, például Cindy Crawford is, aki egy vörös szőnyeges eseményre választotta ezt az elegáns szabású nadrágot.
Cindy Crawford Forrás: Northfoto/WireImage/Stefanie Keenan
  • Karlie Kloss is fehérben viselte, viszont nem tűsarkúval. Ha valaki elég magas hozzá, alacsonyabb sarokkal vagy lapossal is viselheti.
Karlie Kloss Forrás: Northfoto/The Mega Agency
  • Gigi Hadid is tömbsarkakkal viselte ezt a szuper, csíkos palazzot. A modell stílusa kikezdhetetlen.
Gigi Hadid Forrás: Northfoto/TheImageDirect.com
  • Rita Ora oldalt csíkos, piros palazzója is nagy kedvencünk: elegáns is, laza is, tökéletes választás nyári programokhoz.
Rita Ora Forrás: Northfoto/ZUMA Press, Inc./Kristin Callahan
  • Az előzőekhez képest Emily Ratajkowski egészen más fazont választott, ugyanis fent is bő szabású volt a nadrág.
Emily Ratajkowski Forrás: Getty Images/Pascal Le Segretain
  • Jennifer Lopez sem maradt ki a palazzo őrületből, az ő választását viszont kevésbé szerettük, talán kevésbé állt jól neki, mint a többieknek.
Jennifer Lopez Forrás: Northfoto/The Mega Agency
  • Inspirálódj a boltok kínálatából!
Mango 13995 Ft (balra), Zara 9995 Ft (középen), Mango 13995 Ft (jobbra) Forrás: Mango, Zara
Fonások, copfok, kontyok: ezek a nyár legmenőbb frizurái http://www.life.hu/trend/20180718-a-nyar-legmenobb-frizurai-fonasok-copfok-kontyok.htmlValahogy nyáron nagyobb kísérletező kedve van az embernek, így ha te is régóta szeretnél kipróbálni pár új frizurát, akkor most itt az ideje. Mutatjuk az idei szezon legmenőbb hajviseleteit! TrendOrigo3 nő, akitől érdemes tanulnod! Idézetek a valódi szépségről és a személyiség erejérőlhttp://www.life.hu/trend/20180718-coco-chanel-audrey-hepburn-es-vivienne-westwood-idezetek.htmlCoco Chanel, Audrey Hepburn, Vivienne Westwood - három nagyon is más karaketerű nő. Mégis mindhármuktól sokat tanulhatunk az önelfogadásról, a valódi szépségről, és a személyiség erejéről. TrendOrigoTudtad, hogy a divatipar a második legszennyezőbb iparág? Így lehetsz tudatosabb vásárló!http://www.life.hu/trend/20180717-a-divatipar-a-masodik-legszennyezobb-iparag-csokkentsd-a-fogyasztasodat.htmlA szén-dioxid-kibocsátás, a vegyszeres szennyezés és a felfoghatatlan mértékű vízfogyasztás a második legszennyezőbb iparággá tette a divatipart, így közvetlenül az olajipar mögé zárkózott fel. Nem árt tisztában lenni ezzel, és elindulni a tudatos fogyasztóvá válás útján. TrendOrigoIdén nyáron is hódít a sárga szín: inspirálódj a sztároktólhttp://www.life.hu/trend/20180716-meg-mindig-hodit-a-sarga-szin.htmlMár 2016-ban is cikkeztünk arról, hogy a sárga árnyalatai milyen nagy közimádatnak örvendenek Hollywoodban, még a vörös szőnyeges eseményeken is szívesen viselik, és az az igazság, hogy a sárgamánia azóta is tart. Inspirálódj a külföldi sztároktól! TrendOrigoKerüld el a hajkárosodást! Így figyelj a fürtjeidre nyáronhttp://www.life.hu/trend/20180710-keruld-el-a-nyari-hajkarosodast.htmlKönnyen lehet tartós hajkárosodás egy kiadós strandolás vége, ha nem vagyunk elővigyázatosak. A tűző nap, a klóros medencevíz vagy éppen a sós tengervíz extrém igénybevételt jelent a hajnak, ami ezért különleges törődést igényel. Elmondjuk, mit kell tenned. TrendOrigoSminktermékek, amiket ne felejts otthon, ha nyaralni mészhttp://www.life.hu/trend/20180711-sminktermekek-amiket-vigyel-magaddal-a-nyaralasra.htmlMinden nyaralás a pakolással kezdődik. Egyrész kellemes ráhangolódást nyújt, másrészt azonban tényleg érdemes ráfordítani a kellő időt, hogy alaposan átgondold, mi az, amire igazán szükséged van. A nőknek az alapvető dolgokon és ruhákon kívül még a neszesszer tartalmát is jól meg kell fontolni. Ehhez adunk most ötleteket. Pakolj praktikusan! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.