A kézfeltöltés lehet az új szépségtrend

Forrás: Dreamstime -
fashion week plasztikai beavatkozás kéz plasztikai sebész kézfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb és újabb szépészeti beavatkozások hódítanak teret maguknak, a külföldi sztárok például már szeretnék, ha nemcsak az arcuk fiatalodna, a kezeiknek is különleges gondoskodást szeretnének. Így már új trendé kezd válni a kézfeltöltés. 

Dr. Esho a sztárok szépészeti szakértője a The Sun magazinnak elmondta, hogy egyre több ügyfele igényli, hogy necsak az arcukon töltsön fel bizonyos részeket, hanem a kezükön is.

"Először csak az arcukra koncentráltam, de most aggódnak az ügyfelek, hogy friss és fiatalos lesz az arcuk, de a kezeik és a nyakuk idősebbnek tűnik majd. Ezért most már ezeket a területeket is kezeljük a fiatalos megjelenés érdekében" - mondta a Dr. Esho.

A kézen ugyanis a bőr hajlamos az elszineződésre és a megereszekdésre, ugyanis ahogy idősödünk úgy veszik ki belőle a kollagén, az elasztin és a bőr alatti zsír. Éppen ezért kéri egyre több fiatalodni vágyó híresség, hogy a kezét is varázsolják széppé.

Ha szeretnéd megnézni a beavatkozáson átesett kezekről készült előtte-utána képeket, kattints ide!

A kézfejen is öregszik a bőr (Képünk illusztráció) Forrás: Dreamstime
Sokkoló, amit a gél lakk a körmökkel tesz: videóhttp://www.life.hu/trend/20180808-sokkolo-amit-a-gel-lakk-a-kormokkel-tesz-video.htmlA melbourne-i vlogger, Tina Yong, egdöbbentő videót osztott meg, amiben bemutatja, hogyan néznek ki a körmei évekig tartó gél lakk használat után.TrendOrigoPalazzo nadrág: így hordják a sztárokhttp://www.life.hu/trend/20180807-palazzo-nadrag-a-sztarok-legujabb-kedvence.htmlA bőszárú nadrágok egyre inkább jönnek vissza a divatba, és habár még messze vannak attól, hogy kiszorítsák a skinnyt, létjogosultságuk már vitathatatlan. A kedvenc fazon idén a palazzo nadrág, amit még az idei nyárra is beszerezhetsz. TrendOrigoFormás idomaival hódít a rocksztár, Bret Michaels lányahttp://www.life.hu/trend/20180807-formas-idomaival-hodit-a-rocksztar-bret-michaels-lanya.htmlIgazi bombázó vált a híres rocker, Bret Michaels nagyobbik lányából, Raine-ből. TrendOrigoEnnyit változott Labancz Lilla az Álom.net óta: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180807-ennyit-valtozott-labancz-lilla-az-alom-net-ota.htmlLabancz Lillát egyszer láthattuk magyar filmben, de azt örökre megjegyeztük. Az Álom.net óta azonban sokat változott a celeb: íme, az átalakulás. TrendHasvillantós ruhába bújt Gáspár Evelin: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180807-hasvillantos-ruhaba-bujt-gaspar-evelin.htmlÚjra megvillantotta lapos hasát Gáspár Evelin. A sztárcsemete elképesztően vékony. TrendOrigoEva Longoria másfél hónappal szülés után lépett a vörös szőnyegre: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180807-eva-longoria-masfel-honappal-szules-utan-lepett-a-voros-szonyegre.htmlEva Longoria szülés után másfél hónappal máris a vörös szőnyegen pózolt. Az újdonsült anyuka ezúttal is csodásan festett. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.