Ashley Graham keményen visszavágott a trolloknak

háj Ashley Graham plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Graham a világ legismertebb plus size modellje egy videó kapcsán keveredett szóváltásba követőivel. 

Ashley Graham ducimodell aktivistaként keményen dolgozik azon, hogy a nők elfogadják a testüket. Éppen ezért, ha bárki beszól a teste miatt, visszavág. Most az történt, hogy közzétett egy videót az Instagramján, amely alatt akadt nem túl hízelgő komment is.

my tues morning

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Volt, aki megjegyezte, hogy Ashely hasa olyan, mintha kisbabát várna. Ő azonban pár szóban elintézte a trollt: azt írta, nem terhes, az ott csak háj.

Dögös fotón pózol Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20180811-dogos-foton-pozol-toth-gabi-kutyajaval-sanyival.htmlKiskutyájával, Sanyival fotózkodott Tóth Gabi. A kommentelők egy része azonban nem csupán a cukiságot díjazta a képen...Trend--A 193. balatonfüredi Anna-bál kulisszatitkaihttp://www.life.hu/trend/20180724-a-193-balatonfuredi-annabal-kulisszatitkai-video.html2018-ban tartották a 193. Anna-bált Balatonfüreden. A Life.hu betekintést nyert többek közt a konyhára, hogy megmutassa az impozáns báli menüt, de a főszervező is számtalan kulisszatitkot árult el, többek közt arról, hogyan lehet valaki a bál szépe. A magyar arisztokrácia legnemesebb bálján még a fagylalt díszítése is aranyból van, mi pedig azt is eláruljuk, mennyibe került a belépő az eseményre. Íme, az összefoglaló az Anna-bálról. TrendOrigo8 hónapja nem mos hajat samponnal Virginia Tapphttp://www.life.hu/trend/20180703-8-honapja-nem-mos-hajat-virginia-tapp-csaladanya.htmlKipróbálta a haj öntisztuló képességét a 27 éves családanya, Virginia Tapp. Már nyolc hónapja nem mos hajat és állítja: sose nézett ki még ilyen jól.TrendThinkstockSminkelés közben fotózták Tóth Veráthttp://www.life.hu/trend/20180701-sminkeles-kozben-fotoztak-toth-verat-instagram.htmlTóth Verát nem először látjuk úgy, hogy nem visel melltartót a ruhája alatt. Nemrég az Instagramon, egy hozzászólónak árulta el, hogy megműtette a melleit. Az eredménnyel pedig maradéktalanul elégedett. TrendOrigoA lábborotválás aranyszabályai nőknekhttp://www.life.hu/trend/20180722-a-labborotvalas-aranyszabalyai-noknek-igy-kell-csinalni-serulesmentesen.htmlNyáron - ha csak nem más, tartósabb szőrtelenítési módot választunk - tényleg, de tényleg szinte naponta kell borotválni a lábunkat, ami elég kényelmetlen. Pláne, ha meg is sérülünk közben. Most eláruljuk, melyek a legnagyobb hibák, amiket mindenképpen el kell kerülni szőrtelenítés közben. TrendThinkstockA vakok, a divat és a bizalom: amikor nincs tükör, csak a visszaigazoláshttp://www.life.hu/trend/20180627-a-vakok-es-a-divat-a-szinek-es-a-sminkeles-arany-bot-dij.htmlLehet egy születése óta vak embernek kedvenc színe? Megbirkózik egy látássérült a sminkeléssel? Vajon hogyan és mi alapján választ magának divatos ruhát az, aki csak hall a trendekről, de nem látja a fazonok és minták közötti különbségeket? Sokan nem is gondolnák, hogy a látássérültek számára is fontos a divat és a csinos megjelenés, így akár egy ruhabolti eladó, sminkes vagy fodrász is hétköznapi hős lehet számukra. Az Arany Bot Díj rájuk is felhívja a figyelmet. Három olyan látássérült és vak nővel beszélgettünk, akinek a divat fontos szerepet játszik a mindennapjaiban. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.