Hosszú Katinka gyönyörű fotót posztolt magáról: ilyennek még nem láttuk

Forrás: Instagram/Hosszú Katinka -
szelfi Hosszú Katinka gyönyörű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fotózáson vett részt a minap Hosszú Katinka, akit a sminkesek és a fodrászok ezen alkalomból kezelésbe is vettek: erről mutatott egy kis ízelítőt az Iron lady.

Sosem láttuk még ennyire szépnek Hosszú Katinkát, aki egy fotózás alkalmával alakult át egy igazi dívává. Nekünk leesett az állunk.

Hosszú Katinka Forrás: InstaStory

12 stílusbaki, amitől idősebbnek látszol http://www.life.hu/trend/20180818-stilusbakik-amiktol-idosebbnek-latszol-mint-ami-vagy.htmlRengeteg szépség- és divattrükk létezik, amitől mi nők szebbnek, csinosabbnak, vékonyabbnak, magasabbnak látszunk. Mégis vannak, akiket akaratuk ellenére idősebbnek néznek a koruknál. Veled is előfordult már? Ha belülről is fiatalnak érzed magad, miért kellene úgy kinézned, mintha a saját nővéred lennél? Eláruljuk, mire érdemes odafigyelned. TrendOrigoMádai Vivien bikiniben mutatta meg formás popsiját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180820-madai-vivien-bikiniben-mutatta-meg-formas-popsijat-foto.htmlMádai Vivien is kiélvezi a nap utolsó símogató sugarait, egy csodás bikinis képpel pedig minket is megajándékozott.Trend--Ashley Graham áttetsző, bőrszínű fehérneműben mutatta meg magát: nem tette jólhttp://www.life.hu/trend/20180820-ashley-graham-attetszo-borszinu-fehernemuben-mutatta-meg-magat-nem-tette-jol.htmlAshley Graham a világ egyik legismertebb plus size modellje, aki hurkái ellenére szédítően szexi, csak nem ezen a képen...TrendOrigoFürdőruhában élvezi a hosszú hétvégét Liluhttp://www.life.hu/trend/20180819-furdoruhaban-elvezi-a-hosszu-hetveget-lilu-musorvezeto.htmlLilu viselete a bizonyíték arra, hogy nem csak a bikini, de az egyrészes fürdőruha is lehet szuperszexi. Trend--Heti trendjelentés: így néz ki mostanában Miley Cyrus ritkán látott húgahttp://www.life.hu/trend/20180816-heti-trendjelentes-szerepel-benne-noah-cyrus-maddie-ziegler.htmlA hét legnagyobb vörös szőnyeges eseménye a Teen Choice Awards díjátadó gála volt. Igaz, viszonylag kevés itthon is ismert nagy celeb volt jelen, a ruhák miatt azonban érdemes megnézni a felhozatalt. Trend--Melyik sztárnak áll jobban ugyanaz a ruha? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20180815-osszeoltoztek-a-sztarok-szavazz-kinek-all-jobban.htmlNem ritka, hogy ugyanazt a ruhát két sztár is viseli. Jobb esetben persze nem ugyanazon az eseményen, hiszen az már kínos divatbakinak minősülne. Így viszont lehetőségünk van, hogy összehasonlítsuk, kinek áll jobban, ki, mit hoz ki egy-egy darabból. Szavazd meg, kinek az outfitje tetszik jobban! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.