MTV VMA: ezek voltak az idei díjátadó legfeltűnőbb ruhái

Teyana Taylor MTV VMA Rita Ora Blake Lively ruhák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy minden díjátadón, az MTV VMA-n is a ruhák kapták a legnagyobb figyelmet, és a sztárok ki is tettek magukért. Feltűnőbbnél feltűnőbb öltözékekbe bújtak, íme, a legfurcsábbak. 

Teyana Taylor a legkockásabb hasú színésznő, ez már biztos, miután a díjátadón fehér topban és fekete alsójához pántokkal erősítette nadrágjában jelent meg. Cseppet sem ízléses, ám meglehetősen figyelemfelkeltő volt a 27 éves sztár „ruhája".

Teyana Taylor Forrás: Getty Images

Rita Ora sem rejtegette bájait, ő fekete teljesen átlátszó ruhában jelent meg, amely teljesen láttatni engedte melleit és fekete alsóneműjét.

Rita Ora Forrás: Getty Images

Amber Rose macskanőnek és egyben dominának öltözött. A modell hozta formáját, ami a botrányos megjelenést illeti, a piros csúcsos melltartó, a macska maszk és az ostor látványa senkit nem hagyott hidegen.

Amber Rose Forrás: Getty Images

Az Év felfedezettjei között jelölt Chloe x Halle banda tagjai ugyan nem vittek haza díjat, de Iris Van Herper Couture ruháiban szédületesen festettek.

Chloe X Halle Forrás: AFP/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy

Shanina Shaik ausztrál modell fantasztikusan festett Naeem Khan divattervező átlátszó, fehér csipke egyberészes nadrágkosztümjében, amely megmutatta tökéletes alakját. Idén többen viseltek nadrágkosztümöt, többek között Madison Beer, Farah Abraham vagy Blake Lively.

Shanina Shaik Forrás: Getty Images

Winnie Harlow, a vitiligo betegségét nyíltan felvállaló modell egy Zuhair Murad átlátszó, fehér csipkeruhában jelent meg, ami nagyon jól állt neki.

Winnie Harlow Forrás: AFP/2018 Getty Images/Nicholas Hunt

A celeb Nicky Hilton Rothschild Valentino fodros miniruháját viselte, ami nem mutatott előnyösen rajta, mert úgy festett mint egy esküvői torta.

Nicky Hilton Forrás: Getty Images

Az ezüstös csillogás nagyon jellemző volt az átadón. Jennifer Lopez bátran megmutatta 49 évesen is tökéletesre formált testét egy szűk, egypántos ruhában, de nála vékonyabb és erősebb testalkatú hölgyek is viselték az ezüstösen csillogó öltözékeket.

Jennifer Lopez Forrás: AFP/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy

Ashanti énekesnő nem tartozik a nádszál karcsú hölgyek közé, de rajta is jól festett mélyen dekoltált ezüst ruhája, ahogy Karlie Kloss modellen is négyzethálós hatású estélyije.

Ashanti Forrás: AFP/2018 Getty Images/Nicholas Hunt
Karlie Kloss Forrás: Getty Images

Anna Kendrick színésznő mindig cuki, de ez most nem jött össze neki. Ő is próbálkozott egy kis ezüsttel, de ruhája előnytelenül szélesítette, a tollak is csüggedten lógtak miniruhája alján.

Anna Kendrick Forrás: AFP/Angela Weiss

Iggy Azalea rapper viselte az egyik legkülönösebb ruhát. Bátor választás volt, de jól állt neki a fekete-fehér rombuszokkal díszített ruhája, és illett hozzá a combja közepéig érő szegecses csizma is, mert ettől lett igazán vagány, dögös, és szexi.

Iggy Azalea Forrás: AFP/Angela Weiss

Blake Lively nem éppen kitűnő ízléséről tett tanúbizonyságot, amikor megjelent fehér nadrágkosztümjében, aminek alsó része bő szabású volt, míg felül szorosan feszült a testére, ami egyáltalán nem állt jól a színésznőnek.

Blake Lively Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.