MTV VMA: Madonna Aretha Franklinre emlékezett a díjkiosztó gálán

MTV VMA Madonna emlékezés Aretha Franklin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 21-én, magyar idő szerint hajnali 2 órától került megrednezésre az idei MTV VMA díjátadó gála, amit a fiatalok Oscar-gálájának is szoktak nevezni. Ezen az eseményen a legjobb zenei videókat jutalmazzák. Természetesen a világsztárok színe-java is tiszteletét teszi ezen a rangos rendezvényen. Madonna ezúttal is feltűnést keltett.

Madonna fekete lepelszerű ruhában, színes fonatokkal a hajában és töménytelen kiegészítőkkel a nyakában és csuklóján lépett az MTV színpadára. A fekete szín nem volt véletlen, hiszen ő emlékezett
meg a napokban elhunyt Aretha Franklin énekesnőre. Elmondta, mekkora hatással volt rá, milyen egyszerű és nagyszerű ember volt, illetve azt is, hogy neki köszönheti azt, hogy ő olyan ember ma, amilyen.

Madonna Aretha Franklinre emlékezett a díjkiosztó gálán Forrás: Getty Images

Megható és egyben óriási sikert arató beszédével Madonna elnyerte a közönség szeretetét.
Ő adta át Az év videója díjat Camila Cabellonak is.

Kim Kardashian nem vett fel bugyit és ki is villantotta intim testrészét: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180820-kim-kardashian-nem-vett-fel-bugyit-es-ki-is-villantotta-intim-testreszet-foto.htmlKim Kardashian ismét magára vonzotta a tekinteteket neonzöld összeállításában, mely alaposan fel volt sliccelve.TrendOrigoHosszú Katinka gyönyörű fotót posztolt magáról: ilyennek még nem láttukhttp://www.life.hu/trend/20180820-hosszu-katinka-gyonyoru-fotot-posztolt-magarol-ilyennek-meg-nem-lattuk.htmlEgy fotózáson vett részt a minap Hosszú Katinka, akit a sminkesek és a fodrászok ezen alkalomból kezelésbe is vettek: erről mutatott egy kis ízelítőt az Iron lady. TrendOrigoMádai Vivien bikiniben mutatta meg formás popsiját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180820-madai-vivien-bikiniben-mutatta-meg-formas-popsijat-foto.htmlMádai Vivien is kiélvezi a nap utolsó símogató sugarait, egy csodás bikinis képpel pedig minket is megajándékozott.Trend--Szandi, énekesnő extrém hajat vágatott fodrászával: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180720-szandi-enekesno-extrem-hajat-vagatott-fodraszaval-foto.htmlNem semmi - Szandi felborotváltatta a haját és kiszőkült.TrendOrigoCserpes Laura megmutatta, hogyan fest bikiniben: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180715-cserpes-laura-megmutatta-hogyan-fest-bikiniben-foto.htmlCserpes Laura is megmutatta magát bikiniben: egy arany hattyún pózolt az énekesnő.TrendOrigoHajszínt váltott Gáspár Evelin: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180524-hajszint-valtott-gaspar-evelin-foto.htmlGáspár Evelin alakított a külsejét és megváltoztatta hajszínét.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.