MTV VMA: Nicki Minaj hálóban jelent meg a díjátadón

háló body Nicki Minaj ruha MTV VMA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nem vitte túlzásba az öltözködést az MTV VMA-ra: meglehetősen hiányos és furcsa szerelést választott.

Nicki Minaj nyert a Legjobb Hip-Hop Videó kategóriában. Amikor átvette a díjat, úgy festett, mintha elfelejtett volna felöltözni. Csak egy bodyt húzott magára, amely ugyan némi hálós anyaggal körbevette a csípőjét, de így is teljes nagyságában láttatta híresen termetes hátsóját. Amikor fellépőként előadta Majesty című dalát, mintha ellensúlyozni akarta volna feledékenységét: hatalmas, pink színű puffos ruhát öltött fel, bár ezúttal sem hazudtolta meg magát, mert elől teljesen nyitott volt, és persze a dal közepén ez is lekerült róla.

Nicki Minaj szerelése igen furcsára sikerült Forrás: NORTHFOTO/Hahn Lionel/Abaca
Elhunyt a várnadós valóságshow-sztár, Lyric McHenryhttp://www.life.hu/sztarok/20180815-elhunyt-a-varnados-valosagshowsztar-lyric-mchenry.htmlFeltehetőleg drogtúladagolásban hunyt el a 26 éves terhes valóságshow-sztár, Lyric McHenry. Az utcán találtak rá New Yorkban, kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. TV + SztárokOrigoMTV VMA: Madonna Aretha Franklinre emlékezett a díjkiosztó gálánhttp://www.life.hu/trend/20180821-mtv-vma-madonna-aretha-franklinre-emlekezett-a-dijkioszto-galan.htmlAugusztus 21-én, magyar idő szerint hajnali 2 órától került megrednezésre az idei MTV VMA díjátadó gála, amit a fiatalok Oscar-gálájának is szoktak nevezni. Ezen az eseményen a legjobb zenei videókat jutalmazzák. Természetesen a világsztárok színe-java is tiszteletét teszi ezen a rangos rendezvényen. Madonna ezúttal is feltűnést keltett.Trend--Kim Kardashian nem vett fel bugyit és ki is villantotta intim testrészét: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180820-kim-kardashian-nem-vett-fel-bugyit-es-ki-is-villantotta-intim-testreszet-foto.htmlKim Kardashian ismét magára vonzotta a tekinteteket neonzöld összeállításában, mely alaposan fel volt sliccelve.TrendOrigo12 stílusbaki, amitől idősebbnek látszol http://www.life.hu/trend/20180818-stilusbakik-amiktol-idosebbnek-latszol-mint-ami-vagy.htmlRengeteg szépség- és divattrükk létezik, amitől mi nők szebbnek, csinosabbnak, vékonyabbnak, magasabbnak látszunk. Mégis vannak, akiket akaratuk ellenére idősebbnek néznek a koruknál. Veled is előfordult már? Ha belülről is fiatalnak érzed magad, miért kellene úgy kinézned, mintha a saját nővéred lennél? Eláruljuk, mire érdemes odafigyelned. TrendOrigoHeti trendjelentés: így néz ki mostanában Miley Cyrus ritkán látott húgahttp://www.life.hu/trend/20180816-heti-trendjelentes-szerepel-benne-noah-cyrus-maddie-ziegler.htmlA hét legnagyobb vörös szőnyeges eseménye a Teen Choice Awards díjátadó gála volt. Igaz, viszonylag kevés itthon is ismert nagy celeb volt jelen, a ruhák miatt azonban érdemes megnézni a felhozatalt. Trend--Műdekoltázzsal hódítanak a japán nők: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180816-mudekoltazzsal-hoditanak-a-japan-nok.htmlHa szeretnél kitűnni a tömegből és arra vágysz, hogy mindenki megbámuljon, ajánljuk a következő dizájnos pólókat, amelyeket a japánok gyártanak! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.