Egy divatszakértő szerint Meghan Markle stílusikonja Angelina Jolie

fashion week színésznő Sussex hercegnéje királyi család Meghan Markle Angelina Jolie stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen csodálják Sussex hercegnéjét, Meghan Markle-t kifogástalan stílusáért. Megjelenése színésznőként és hercegnéként is sokaknak adott ihletet, most egy divatszakértő pedig arról is lerántotta a leplet, hogy ki lehet Meghan stílusikonja. 

Színésznőként még nyitott cipőket, miniszoknyát és merészebb ruhadarabokat is hordott Meghan Markle, ám mióta Harry herceg felesége lett, sokkal konzervatívabban öltözik, hiszen a királyi protokoll szerint szigorú szabályokat kell követnie.

Sussex hercegnéjének stílusáért rengetegen rajonganak, ám egy divatszakértő most lerántotta a leplet arról, hogy honnan merít ihletet. Úgy tűnik ugyanis, hogy a hercegné az évek során többször bújt a megszólalásig hasonló ruhákba a világhírű színésznővel, Angelina Jolie-val.

Egy divatszakérto szerint Meghan Markle stílusikonja Angelina Jolie Forrás: AFP, Getty Images

A The Sun megkérdezte Alex Longmore stylistot, aki elmondta, hogy Meghan múzsája határozotta Jolie.

Forrás: Getty Images

Forrás: AFP, Getty Images

Forrás: AFP, Getty Images
Óránként 35 ezret keres az anyuka, aki Disney-hercegnőnek öltözikhttp://www.life.hu/trend/20180829-orankent-35-ezret-keres-az-anyuka-aki-disney-hercegnonek-oltozik.htmlÓránként nagyjából 35 ezer forintot keres egy anyuka azzal, hogy mesefiguráknak öltözik. Trend--Csillogó kövek takarják el a nők melleit: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180829-csillogo-kovek-takarjak-el-a-nok-melleit.htmlIgazán szexi trend terjed: csak csillogó kövek takarják el a nők melleit. TrendOrigoDivat a hátadon: iskolatáska-bazárhttp://www.life.hu/trend/20180828-iskolataska-bazar.htmlHa valamit igazán lehet szeretni az iskolakezdésben, az a papírboltban való válogatás, az új füzetek, írószerek, esetlegesen egy új tolltartó vagy éppen iskolatáska kiválasztása. Ez utóbbi talán a legnagyobb falat, így most ebben nyújtunk segítséget. TrendOrigoCsősz Boglárka átlátszó ruhában ment Vasvári Vivien esküvőjérehttp://www.life.hu/trend/20180828-csosz-boglarka-atlatszo-ruhaban-ment-vasvari-vivien-eskuvojere.htmlMerész ruhát választott Vasvári Vivien és Fecsó esküvőjére Csősz Boglárka, ugyanis a öltözéke majdnem teljesen átlátszó volt. TrendFotó: Mudra László - OrigoRihanna családjához utazott, megmutatta arcát smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20180828-rihanna-csaladjahoz-utazott-megmutatta-arcat-smink-nelkul.htmlA legtöbben színpadi sminkben és öltözetben látják az énekesnőt, Rihannát, aki most szüleivel töltötte a hétvégét. Itt azonban smink nélkül és egyszerű ruhában élvezte az együtt töltött időt. Trend--Mintha a világűrből érkezett volna Cinthya Dictator: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180828-mintha-a-vilagurbol-erkezett-volna-cinthya-dictator.htmlMintha a világűrből érkezett volna: így néz ki friss fotóján Cinthya Dictator. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.