Percek alatt csodákat tesz a hajjal ez az eszköz

frizura haj hajkisimító hajvasalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi csodatalálmányért vannak oda a nők világszerte: ez a hajsimító állítólag percek alatt csodát művel a frizurával.

Tele van az Instagram olyan előtte-utána fotókkal, amelyek azt mutatják be, hogyan tesz csodát a nők frizurájával egy egyszerű eszköz percek alatt. Az úgynevezett Steampod hajsimítónak a híre már az egész világot bejárta.

A DailyMail azt írja, az eszköz a visszajelzések alapján puha, egészséges és fényes hajat eredményez, ugyanakkor az ára igen borsos, több mint 80 ezer forintot kell érte kiadni.

Mint írják, a használata igen egyszerű, de érdemes hozzá beszerezni egy speciális sampont és szérumot is.

Életmentő! Ez a legjobb hajegyenesítő, amit eddig kipróbáltam" – írta valaki a közösségi oldalakon.

Óránként 35 ezret keres az anyuka, aki Disney-hercegnőnek öltözikhttp://www.life.hu/trend/20180829-orankent-35-ezret-keres-az-anyuka-aki-disney-hercegnonek-oltozik.htmlÓránként nagyjából 35 ezer forintot keres egy anyuka azzal, hogy mesefiguráknak öltözik. Trend--Csillogó kövek takarják el a nők melleit: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180829-csillogo-kovek-takarjak-el-a-nok-melleit.htmlIgazán szexi trend terjed: csak csillogó kövek takarják el a nők melleit. TrendOrigoRihanna családjához utazott, megmutatta arcát smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20180828-rihanna-csaladjahoz-utazott-megmutatta-arcat-smink-nelkul.htmlA legtöbben színpadi sminkben és öltözetben látják az énekesnőt, Rihannát, aki most szüleivel töltötte a hétvégét. Itt azonban smink nélkül és egyszerű ruhában élvezte az együtt töltött időt. Trend--Csősz Boglárka átlátszó ruhában ment Vasvári Vivien esküvőjérehttp://www.life.hu/trend/20180828-csosz-boglarka-atlatszo-ruhaban-ment-vasvari-vivien-eskuvojere.htmlMerész ruhát választott Vasvári Vivien és Fecsó esküvőjére Csősz Boglárka, ugyanis a öltözéke majdnem teljesen átlátszó volt. TrendFotó: Mudra László - OrigoMintha a világűrből érkezett volna Cinthya Dictator: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180828-mintha-a-vilagurbol-erkezett-volna-cinthya-dictator.htmlMintha a világűrből érkezett volna: így néz ki friss fotóján Cinthya Dictator. TrendOrigoÖltözz úgy, mint egy modern hercegnő: ezt szabad és ezt nem!http://www.life.hu/trend/20180818-a-kiralyi-csalad-oltozkozdesi-etikettje-mit-szabad-es-mit-nem.htmlMelyik ruhadarabot gyűlöli a királynő? Milyen smink és dresszkód kötelezi a nemes hölgyeket a nyilvánosság előtt? Ezt tanulja a még frissen házasodott Meghan, sussexi hercegné is, aki már jó néhány szarvashibát vétett a megjelenésével. Persze nem egyszerű megfelelni a királynő és az udvar diktálta etikettnek, de talán megéri, hiszen cserébe hercegnőként él egy palotában. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.