Diana hercegnének készítettek egy második esküvői ruhát is

Forrás: Getty Images/David Levenson -
Diana esküvő menyasszonyi ruha királyi család Károly herceg Diana hercegné Lady Diana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegné ikonikus esküvői ruháját David Emanuel tervezte, aki most elárult egy titkot, amelyed eddig senki nem tudott. Nemcsak egy ruha készült Lady D számára, hanem kettő, ám a második ruhát rejtve maradt. 

Antik csipke, 10 ezer gyöngy és egy 7 méteres uszály díszítette Diana hercegné V-nyakű, puffos ujjakkal rendelkező ikonikus esküvői ruháját, amikor hozzáment a brit trónörököshöz, Károly herceghez.

Ám azt eddig nem tudhattuk, hogy Lady D számára készült egy másik ruha is. Az Elle magazin szerint a tervező, David Emanuel elárulta, hogy a második ruhát soha nem vette fel a hercegné, mert azt arra az esetre készítették, ha az eredeti részletei kiszivárognának a sajtóban.

"Biztosak akartunk lenni benne, hogy a ruha meglepetés lesz" - mondta David Emanuel. "Soha nem próbáltuk rá Dianára, a saját nyugalmunk érdekében készítettük, hogy tudjuk, van ott valami baj esetére" - fogalmazott a tervező, aki azt is elárulta, hogy abban a ruhában nem volt meg az a "hűha faktor", mint az eredetiben, bár ez is hasonló nyakkivágással rendelkezett, és ugyanabból az elefántcsont színű tafetta anyagból készült.

Diana hercegné esküvőjén Károly herceggel Forrás: Getty Images/David Levenson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.