GQ Man of the Year: pasimustra a vörös szőnyegről

Forrás: Dave Benett/Getty Images for Hugo Boss/2018 David M. Benett/David M. Benett -
GQ magazin vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerda este megrendezett GQ Man of the Year gálán a villantós estélyi ruhák mellett elegáns férfiakból és polgápukkasztó szerelésekből sem volt hiány. Mutatjuk is a részleteket!
  • John Legend kék bársony öltönye a hozzá tökéletesen passzoló bársony cipővel a kedvenc outfitünk volt.
John Legend Forrás: Dave Benett/Getty Images for Hugo Boss/2018 David M. Benett/David M. Benett
  • Az elegáns bársonyt választotta Tom Hiddleston is, a széles hajtóka viszont kevésbé jött be nekünk.
Tom Hiddleston Forrás: Dave Benett/Getty Images for Hugo Boss/2018 David M. Benett/David M. Benett
  • Chris Hemsworth a klasszikus elegancia híve.
Chris Hemsworth Forrás: Dave Benett/Getty Images for Hugo Boss/2018 David M. Benett/David M. Benett
  • Jeff Goldblum meglehetősen különc szerelést viselt. Ingének és nyakkendőjének ezüstös, zakójának arany csillogása is látványos volt, a zebra mintás cipő csak hab a tortán.
Jeff Goldblum Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Ian West
  • Az énekes, Olly Alexander feminin külsővel nyomult. Bő nadrágja, és tollakkal díszített crop topja nagy feltűnést keltett.
Olly Alexander Forrás: Dave Benett/Getty Images for Hugo Boss/2018 David M. Benett/David M. Benett
  • A legfeltűnőbb jelenség mégis Charles Jeffrey lehetett. A divattervező sárga hajával és arcfestésével tűnt ki a tömegből.
Charley Jeffrey Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Ian West
GQ Man of the Year: a villantós estélyi ruhák éjszakájahttp://www.life.hu/trend/20180906-gq-man-of-the-year-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlTegnap este a GQ Man of the Year gála vörös szőnyegén rengeteg dögös estélyi ruhát láttunk. Most meg is mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! Trend--Ruha vagy fehérnemű? Így viselik a legújabb trendet Hollywoodbanhttp://www.life.hu/trend/20180831-szaten-fehernemu-ruhak-hollywoodbol.htmlA szexi szatén fehérnemű topok néhány éve jöttek vissza a divatba, és kilépve a tulajdonképpeni fehérnemű kategóriából, szépen beilleszkedtek az utcai divatba. Korábban rétegezve, mondjuk egy garbóra rávéve hordták, majd önmagában is. Ezúttal ennek hosszabb verziója, a szexi hálóingre hajazó szaténruha tért vissza. TrendOrigoSerena Williams tüllszoknyájáról beszél az egész világhttp://www.life.hu/trend/20180829-serena-williams-tullszoknyaban-teniszezett-a-us-openen.htmlA legtöbb sportnak – főleg az olyanoknak, amelyeknek Anglia mondható a hazájának – megvan a hivatalos dress code-ja. Az évtizedek ugyan sokszor alakítanak a szabályokon, ettől függetlenül a mai napig is szigorú követlemények vonatkoznak erre. Ilyen sport például a tenisz is, ahol egyesek szerint éppen Serena Williams huzogatja a macska bajszát. TrendOrigoFrizuratippek iskolakezdéshezhttp://www.life.hu/trend/20180903-frizuratippek-iskolakezdeshez.htmlÚjra itt az ősz, ami mindig egy kicsit az újrakezdésről, a megújulásról is szól. Újulj meg most gyönyörű frizurákkal, amit imádni fogsz az iskolaszezonban is. TrendOrigo16 évesen felért a csúcsra Cindy Crawford lánya: megérkezett Karl Lagerfeld és Kaia közös kollekciójahttp://www.life.hu/trend/20180827-karl-lagerfeld-es-kaia-gerber-kozos-kollekciot-tervezett.htmlHa az ember olyan felmenővel akar érvényesülni a divatiparban, mint Cindy Crawford, ráadásul a tehetsége és szépsége sem marad el tőle, akkor lehetünk szemtanúi egy olyan hamar felívelő karriernek, amilyen Kaia Gerberé. TrendOrigoA 60 éves Madonna legnagyobb botrányai: születésnapi összeállítás (18+)http://www.life.hu/trend/20180814-a-60-eves-madonna-legnagyobb-botranyai.htmlHogyan máshogy emlékezhetnénk meg a pop koronázatlan királynőjének hatvanadik születésnapjáról, mint legnagyobb botrányaival. Madonna induló karrierjét még az egyház is rossz szemmel nézte, azóta persze némileg csitult az énekesnő polgárpukkasztó hajlama, de korántsem hagyta el. Hatvanévesen is ugyanaz a bevállalós díva! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.