Palvin Barbi vagy Lady Gaga: ki volt a velencei filmfesztivál legszebbje?

Palvin Barbara velencei filmfesztivál vörös szőnyeg Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén véget ért a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. Összegyűjtöttük az esemény legszebb vörös szőnyeges ruháit, nektek pedig nincs más dolgotok, mint megszavazni a kedvenceteket. 
  • Cate Blanchett aszimmetrikus, arany felsőrésszel kombinált ruhája csodásan festett a vörös szőnyegen. Egyébként egy Armani estélyiről van szó.
Cate Blanchett Forrás: Getty Images
  • Emma Stone szokás szerint egy Louis Vuitton darabban gálázott, amiben egy bájos angyalkára hasonlított.
Emma Stone Forrás: Getty Images
  • Naomi Watts több napon is jelen volt a vörös szőnyegen, de a kedvenc ruhánk tőle ez a Dior kisestélyi volt.
Naomi Watts Forrás: Getty Images
  • Palvin Barbi is többször lehetett látni a vörös szőnyegen, már a nyitó napon is elképesztően festett, a kedvencünk azonban ez az Armani Privé ruha volt. A különleges anyag, a bokánál a tüll részlet, a szexi szabás mind-mind nagyon jól állt a magyar modellnek.
Palvin Barbara Forrás: Getty Images
Palvin Barbara Forrás: Getty Images
  • Nem Palvin Barbi az egyetlen magyar a listánkon. Nemes Jeles László új filmjének, a Napszálltának főszereplője Jakab Juli Antonia Grimaldi ruhát választott a premierre.
Jakab Juli Forrás: Getty Images
  • Natalie Portman ezúttal elhagyta a tőle megszokott minimalista stílust és egy minden figyelmet magához ragadó arany Gucci estélyiben jelent meg a Vox Lux című film premierjén.
Natalie Portman Forrás: Getty Images
  • Kevésbé csillogó, de még így is figyelemfelkeltő ruhában láthattuk a filmfesztiválon Dakota Fanninget. Rendkívül elegáns volt ebben a ruhában, na és persze egy kicsit Hamupipőkés is.
Dakota Fanning Forrás: Getty Images
  • A grandiózus estélyi ruhákkal ugyan nem tud versenbye szállni, de nem hagyhatjuk ki a listából Alessandra Mastronardi ruháját sem. A kissé retró szabású blúz nagyszerűen ment ehhez a csodálatos, pasztell színekben pompázó szoknyához. Ami a cipőt illeti, egy magassarkú szandál viszont jobb választás lett volna.
Alessandra Mastronardi Forrás: Getty Images
  • Nem is titkoljuk, hogy az egyik nagy kedvencünk Lady Gaga drámai Valentino ruhája volt. A púderrózsaszín darab az énekesnőn szinte életre kelt, varászlatos összhangban voltak.
Lady Gaga Forrás: Getty Images
Lady Gaga Forrás: Getty Images

Ki volt a legszebb a vörös szőnyegen?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.