Minden, amit tudni akartál a modellekről: kiderült, mennyit keresnek és miért olyan vékonyak

Forrás: Getty Images -
vékony modell pénz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már egyre többet tudhatunk a modellszakmáról, még mindig vannak kérdések, melyekre keressük a választ. Most azonban mindenre fény derült: ennyit keresnek és ezért olyan vékonyak a kifutókon látható manökenek. Tracey Lea Sayer, a Fabulous divatigazgatója válaszolja meg a kérdéseket.

Mennyit keresnek a modellek egy show-val?

Ez a tervezőtől és a modelltől függ. Vannak, akik semmit, és vannak, akik rengeteget. A kedvelt modellek, mint Kate Moss és Naomi Campbell, valamint az újgenerációs modellek, Mint Kendall Jenner hatalmas fizetést kapnak a hírnevük miatt. Az új tervezők és modellek viszont van, hogy semmit nem kapnak, viszont számukra a divatheteken fellépni nagyszerű kitörési lehetőség.

Miért olyan vékonyak?

A kifutómodellek magassága és vékonysága mögött általában az áll, hogy egyszerűen ők így néznek ki. Vagy gyors az emésztésük, vagy így születtek. Természetesen sokan keményen dolgoznak azért, hogy így is maradjanak.

Minden, amit tudni akartál a modellekről Forrás: Getty Images

Van-e a modelleknek beleszólása abba, mit viselnek?

A legtöbb esetben a tervezők stylistja végzi ezt a feladatot, sajnos a modelleknek általában egyáltalán nincs lehetőségük véleményezni azt a ruhát, amit nekik szántak.

Megtarthatják a ruhákat?

A ruhákat a legtöbbször nem tartják meg a modellek, olykor fotózásokra adják oda nekik.

Mikor esznek a modellek?

Normális esetben a modellek számára van étel a backstage-ben, mivel nincs idejük ebédelni. Általában akkor esznek, amikor a hajukat vagy a sminkjüket készítik.

A világsztárokat is túlragyogták a magyar modellek a BAZAAR ICONS gálánhttp://www.life.hu/trend/20180910-palvin-barbi-es-mihalik-eniko-is-ott-voltak-a-bazaar-icons-galan.htmlA New York Fashion Week keretein belül rendezték meg hétvégén a Harper's Bazaar ICONS elnevezésű rendezvényét. A partira nemcsak világsztárok, de a legszebb magyar modellek is hivatalosak voltak. Mutatjuk a legemlékezetesebb vörös szőnyeges ruhákat! Trend--Kismamaruhában jelent meg Meghan Marklehttp://www.life.hu/trend/20180910-kismamaruhaban-jelent-meg-meghan-markle.htmlMeghan Markle-ről naponta írnak a brit lapok, minden lépését, minden ruhadarabját figyelik. Most azonban a szokottnál is nagyobb érdeklődést váltott ki, amikor is egy olyan szabású ruhában jelent meg, ami leginkább kismamáknak való - írta a People magazin.Trend--Heti trendjelentés: Natalie Portman az egész világot megleptehttp://www.life.hu/trend/20180907-heti-trendjelentes-szerepel-benne-natalie-portman-tilda-swinton-kylie-jenner.htmlItt az ősz, végre a vörös szőnyeges események is megsokasodtak. Ezen a héten sem szűkölködtünk a rendezvényekben, és volt pár igencsak izgalmas ruha is. Mutatjuk a részleteket. Trend--Palvin Barbara lesz Giorgio Armani egyik szépség nagykövetehttp://www.life.hu/trend/20180907-palvin-barbara-lesz-giorgio-armani-egyik-szepseg-nagykovete.htmlMesés ajánlatot kapott Palvin Barbara a világhírű tervezőtől, Giorgio Armanitól. A magyar modell lesz ugyanis a márka egyik szépség nagykövete. Trend--Csősz Boglárka megmutatta, hogyan nézett ki 9 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/trend/20180907-csosz-boglarka-megmutatta-hogyan-nezett-ki-9-evvel-ezelott.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Csősz Boglárka Instagramon nosztalgiázik, ugyanis feltöltött magáról 2 olyan képet is, amelyek 2009-ben készültek. Így láthatják rajongói, hogyan festett 9 évvel ezelőtt. TrendOrigoJanet Jackson bizarr frizurát villantott: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180907-janet-jackson-bizarr-frizurat-villantott.htmlJanet Jackson énekesnő legutóbbi megjelenésén egészen bizarr frizurát villantott. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.