Sinéad Burke törpenövésűként lett a Vogue szerkesztője

fashion week Vogue törpenövés divatblogger szerkesztő Sinéad Burke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig csak azt mondták neki, hogy vásároljon a gyermekosztályon, ám ő nem elégedett meg ezzel a szemlélettel. Sinéad Burke ugyanis ma már törpenövésűként és a Vogue szerkesztőjeként harcol azért, hogy a hozzá hasonlók is úgy öltözzenek, ahogyan szeretnének. 

Már gyermekként is imádta a divatot Sinéad Burke, aki törpenövésűként született, alig 1 méteres magasságával pedig nem volt könnyű dolga, amikor szép ruhákba akart bújni.

Mindig azt mondták neki, válogasson a gyerekosztályról, így rájött arra, hogy eltűnik az esztétikum és a praktikum finom összejátéka, amelyet annyira szeret a divatban. Sinéad ma már a brit Vogue szerkesztője és azt szeretné, ha a nagy márkák felfigyelnének az évi 1 milliárdos vásárlóerőt képviselő csoportra, akikhez ő is tartozik, hiszen világszerte nagyjából 600 ezer törpenövésű várja, hogy a felnőtt ruhákból válogathasson - írja a Vogue.

Sinéad szerepelt munkaadó lapjában, a Vogue-ban, mint divatblogger, fotózta őt a világhírű fotós, Tim Walker, de találkozott már Harry herceggel és Meghan hercegnével, valamint együttműködött a Burberry márkával is, de szeretné, hogyha más törpenövésűek is megtapaszhatnák, milyen a divat világa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.