Visszatért a neon láz: te bevállalnád ezeket a darabokat?

fashion week neon élénk szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte minden hétre jut egy divathír, ami arról számol be, hogy újabb trend tért vissza a 90-es évekből. Legutóbb a biciklis nadrágokról írtunk, most pedig a neon színek vannak porondon. 
  • Már nyár elején is feltűnt egy-egy darab, aztán augusztusra egyre több sztár viselt neont. Kifejezetten emlékezetes maradt Blake Lively neonzöld szerelése. A nadrágkosztümöt ugyanolyan színű felsőrésszel kombinálta a teljes hatásért.
Blake Lively Forrás: NORTHFOTO
  • Hasonló zöld színt viselt a híres divatblogger, Chiara Ferragni néhány nappal ezelőtt.
Chiara Ferragni Forrás: Instagram/chiaraferragni
  • A zöld és a sárga határán vibrált Sarah Paulson ruhája az Ocean's 8 premierjén New Yorkban. A szemünk is belekáprázott.
Sarah Paulson Forrás: Getty Images/Taylor Hill
  • Két visszatérő trendet ötvözött Rita Ora, amikor ezt az ocelot neon overallt viselte. Hiába ő Rita Ora, a látvány elképesztően közönséges volt. Ez már túl sok a jóból.
Rita Ora Forrás: NORTHFOTO
  • A sárgából sincs hiány, Bella Hadid szintén nadrágkosztümben viselte a Dior eseményén.
Bella Hadid Forrás: Getty Images/Pascal Le Segretain
  • Kylie Jenner narancs szerelése beleégett a retinánkba. Komplett volt az élmény: cipőtől a táskán át a ruháig vibrált a neon.
Kylie Jenner Forrás: Instagram/kyliejenner
  • Naná, hogy Kim Kardashian sem maradt ki a jóból. Habár ő is viselt neonzöldet, mégis pink szerelései maradtak a legemlékezetesebbek augusztusból.
Kim Kardashian Forrás: NORTHFOTO

Kim Kardashian Forrás: NORTHFOTO

A fast fashion márkák kínálataiból úgy tűnik, hogy a trend szerelmesei az őszi szezonban is kiélhetik magukat. Íme, néhány izgalmas darab!

1. H&M 9990 Ft 2. H&M 17.990 Ft 3. Asos 16.99 Euro 4. fashiondays.hu - Q_Q 6999 Ft 5. H&M 3990 Ft 6. fashiondays.hu - CONDUR by alexandru 54.999 Ft 7. fashiondays.hu - Birkenstock 9699 Ft Forrás: Life.hu

Retró cuccok: így tértek vissza a 80-as, 90-es évek kedvenc darabjai

A legújabb street style trendeket látva tényleg azt mondhatjuk, hogy nincs új a nap alatt. A 80-as, 90-es évek kedvenc darabjai manapság minden szezonban beköszönnek a ruhatárunkba. Mutatjuk is azokat a darabokat, amelyek idén tértek vissza újabb hódításukra.

Palvin Barbi vagy Lady Gaga: ki volt a velencei filmfesztivál legszebbje?http://www.life.hu/trend/20180910-a-velencei-filmfesztival-legszebbjei.htmlHétvégén véget ért a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. Összegyűjtöttük az esemény legszebb vörös szőnyeges ruháit, nektek pedig nincs más dolgotok, mint megszavazni a kedvenceteket. TrendOrigoA világsztárokat is túlragyogták a magyar modellek a BAZAAR ICONS gálánhttp://www.life.hu/trend/20180910-palvin-barbi-es-mihalik-eniko-is-ott-voltak-a-bazaar-icons-galan.htmlA New York Fashion Week keretein belül rendezték meg hétvégén a Harper's Bazaar ICONS elnevezésű rendezvényét. A partira nemcsak világsztárok, de a legszebb magyar modellek is hivatalosak voltak. Mutatjuk a legemlékezetesebb vörös szőnyeges ruhákat! Trend--Ruha vagy fehérnemű? Így viselik a legújabb trendet Hollywoodbanhttp://www.life.hu/trend/20180831-szaten-fehernemu-ruhak-hollywoodbol.htmlA szexi szatén fehérnemű topok néhány éve jöttek vissza a divatba, és kilépve a tulajdonképpeni fehérnemű kategóriából, szépen beilleszkedtek az utcai divatba. Korábban rétegezve, mondjuk egy garbóra rávéve hordták, majd önmagában is. Ezúttal ennek hosszabb verziója, a szexi hálóingre hajazó szaténruha tért vissza. TrendOrigoSerena Williams tüllszoknyájáról beszél az egész világhttp://www.life.hu/trend/20180829-serena-williams-tullszoknyaban-teniszezett-a-us-openen.htmlA legtöbb sportnak – főleg az olyanoknak, amelyeknek Anglia mondható a hazájának – megvan a hivatalos dress code-ja. Az évtizedek ugyan sokszor alakítanak a szabályokon, ettől függetlenül a mai napig is szigorú követlemények vonatkoznak erre. Ilyen sport például a tenisz is, ahol egyesek szerint éppen Serena Williams huzogatja a macska bajszát. TrendOrigoFrizuratippek iskolakezdéshezhttp://www.life.hu/trend/20180903-frizuratippek-iskolakezdeshez.htmlÚjra itt az ősz, ami mindig egy kicsit az újrakezdésről, a megújulásról is szól. Újulj meg most gyönyörű frizurákkal, amit imádni fogsz az iskolaszezonban is. TrendOrigoGQ Man of the Year: a villantós estélyi ruhák éjszakájahttp://www.life.hu/trend/20180906-gq-man-of-the-year-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlTegnap este a GQ Man of the Year gála vörös szőnyegén rengeteg dögös estélyi ruhát láttunk. Most meg is mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.