Ragasztószalagban vonultak a New York-i divathéten a modellek

Forrás: Getty Images for Art Hearts Fashion/2018 Arun Nevader/Arun Nevader
Forrás: Getty Images for Art Hearts Fashion/2018 Arun Nevader/Arun Nevader -
ragasztószalag Divathét New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen szerelésben küldte kifutóra modelljeit a tervező: csak ragasztószalagok takarták őket. 

A New York-i divathét mindig felpezsdíti a trendeket, ám nem valószínű, hogy Joel Alvarez tervező munkájának a figyelemfelkeltésen kívül volna hatása a ruhákra. Ő ugyanis nem egy kollekciót mutatott be, hanem azt, hogyan lehet a ragasztószalagot kreatívan felhasználni. Modelljei testét ugyanis csak különböző formákban kivágott, és egymás mellé ragasztott szalagok takarták a kifutón.

Férjhez ment Gyurácz Eszter, az ATV gyönyörű időjósahttp://www.life.hu/sztarok/20180913-ferjhez-ment-gyuracz-eszter-az-atv-gyonyoru-idojosa.htmlKimondta a boldogító igen Gyurácz Eszter, az ATV csodaszép időjósa. Párjával, Barnabással 6 éve találtak egymásra. TV + Sztárok--Tess Holliday plus size modell meztelenül mutatta meg magát: fotó (18+)http://www.life.hu/trend/20180913-tess-holliday-plus-size-modell-meztelenul-mutatta-meg-magat.htmlTess Holliday plus size modell nem rejti el gömbölyű idomait: teljesen meztelenül mutatta meg magát. TrendOrigoVisszatért a neon láz: te bevállalnád ezeket a darabokat?http://www.life.hu/trend/20180912-visszatert-a-neon-laz.htmlSzinte minden hétre jut egy divathír, ami arról számol be, hogy újabb trend tért vissza a 90-es évekből. Legutóbb a biciklis nadrágokról írtunk, most pedig a neon színek vannak porondon. Trend--50 réteg hidratálókrémet kent az arcára: ez történt velehttp://www.life.hu/trend/20180912-50-reteg-hidratalokremet-kent-az-arcara-ez-tortent-vele.htmlAvianaRahl youtuber kipróbálta, mi történik arcával, ha 50 réteg hidratálókrémet ken magára éjszakára. Trend--Madonna lánya, Lourdes csaknem félpucéran vonult a kifutónhttp://www.life.hu/trend/20180912-madonna-lanya-lourdes-csaknem-felpuceran-vonult-a-kifuton.htmlIsmét meghökkentette a világot Madonna lánya, Lourdes: ezúttal a kifutón vonult végig csaknem félpucéran. Trend--Ruhamárkát indít a világ legszebb kislányának kikiáltott Thylane Blondeauhttp://www.life.hu/trend/20180911-ruhamarkat-indit-a-vilag-legszebb-kislanyanak-kikialtott-thylane-blondeau.htmlÚj ruhamárkát indít a korábban a világ legszebb kislányának titulált Thylane Blondeau. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.