1 millióval kevesebben nézték a Miss Americát, mert nem volt bikinis felvonulás

Forrás: MTI/AP/Noah K. Murray -
szépségverseny nézettség Miss America bikini verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1922 óta először tartották meg úgy a Miss America versenyt, hogy nem volt bikinis forduló. Így már 1 millióval kevesebben nézték a közvetítést. 

A Nielsen piackutató cég adataiból kiderül, hogy idén 1 millióval kevesebben nézték a Miss America versenyt, ugyanis kivették a bikinis fordulót a versenyszámok közül.

A Bors cikke szerint tavaly 5 millió 350 ezer, idén csak 4 millió 340 ezer embert érdekelt a szépségverseny. A 18–49 éves korosztályban 36 százalék volt a visszaesés. Így egyértelműnek tűnik a döntés: a nők nem voltak olyan érdekes estélyiben és beszélgetés közben, mint bikinivel.

Nia Franklin nyerte az idei Miss Americát Forrás: MTI/AP/Noah K. Murray

Meg kell jegyezni azt is, hogy a versennyel egyidőben közvetítették Chicago Bears–Green Bay Packers amerikaifutball-meccset is, amelyet 18,9 millióan néztek.

Kövér embereknek szólt be az ismert ruhamárkahttp://www.life.hu/trend/20180914-kover-embereknek-szolt-be-az-ismert-ruhamarka.htmlHatalmas felháborodást keltett az egyik menő divatmárka új pulóverének felirata, amely a kövér embereknek szól be. TrendOrigoEzzel szegte meg a protokollt Diana hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20180913-ezzel-szegte-meg-a-protokollt-diana-hercegno.htmlII. Erzsébet megtiltotta, hogy a családban bárki is színesre fesse a körmét. Diana megszegte ezt a szabályt. Trend--Ragasztószalagban vonultak a New York-i divathéten a modellekhttp://www.life.hu/trend/20180913-ragasztoszalagban-vonultak-a-new-yorki-divatheten-a-modellek.htmlHihetetlen szerelésben küldte kifutóra modelljeit a tervező: csak ragasztószalagok takarták őket. Trend--Melltartóval vagy anélkül? Instagramon kampányolnak a szabad keblekérthttp://www.life.hu/trend/20180913-melltartoval-vagy-anelkul-instagramon-kampanyolnak-a-szabad-keblekert.htmlMelltartóval vagy anélkül? Sokakat megbélyegeznek, hippinek vagy feministának tartanak, ha szabadjára engedik a melleiket, az Instagramon viszont ledobták a melltartót a nők, hogy megmutassák, hogyan is néznek ki természetesen a keblek.TrendOrigoTess Holliday plus size modell meztelenül mutatta meg magát: fotó (18+)http://www.life.hu/trend/20180913-tess-holliday-plus-size-modell-meztelenul-mutatta-meg-magat.htmlTess Holliday plus size modell nem rejti el gömbölyű idomait: teljesen meztelenül mutatta meg magát. TrendOrigoVisszatért a neon láz: te bevállalnád ezeket a darabokat?http://www.life.hu/trend/20180912-visszatert-a-neon-laz.htmlSzinte minden hétre jut egy divathír, ami arról számol be, hogy újabb trend tért vissza a 90-es évekből. Legutóbb a biciklis nadrágokról írtunk, most pedig a neon színek vannak porondon. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.