fashion week kövérség pulóver beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas felháborodást keltett az egyik menő divatmárka új pulóverének felirata, amely a kövér embereknek szól be.

Sokan igencsak megdöbbentek, amikor meglátták a Revolve márka egyik legújabb darabját. A szürke pulcsival látszólag semmi baj nincs, ám ha közelebbről megnézzük, szerepel rajta egy felirat, amely a fordítás szerint nagyjából azt jelenti, hogy „Kövérnek lenni nem szép, ez csak egy kifogás".

A plus size modell, Tess Holiday persze nagyon kiakadt, és meg is osztotta azt a fotót, amin egy vékony lány viseli az ominózus felsőt.

Ezzel szegte meg a protokollt Diana hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20180913-ezzel-szegte-meg-a-protokollt-diana-hercegno.htmlII. Erzsébet megtiltotta, hogy a családban bárki is színesre fesse a körmét. Diana megszegte ezt a szabályt. Trend--Ragasztószalagban vonultak a New York-i divathéten a modellekhttp://www.life.hu/trend/20180913-ragasztoszalagban-vonultak-a-new-yorki-divatheten-a-modellek.htmlHihetetlen szerelésben küldte kifutóra modelljeit a tervező: csak ragasztószalagok takarták őket. Trend--Melltartóval vagy anélkül? Instagramon kampányolnak a szabad keblekérthttp://www.life.hu/trend/20180913-melltartoval-vagy-anelkul-instagramon-kampanyolnak-a-szabad-keblekert.htmlMelltartóval vagy anélkül? Sokakat megbélyegeznek, hippinek vagy feministának tartanak, ha szabadjára engedik a melleiket, az Instagramon viszont ledobták a melltartót a nők, hogy megmutassák, hogyan is néznek ki természetesen a keblek.TrendOrigoTess Holliday plus size modell meztelenül mutatta meg magát: fotó (18+)http://www.life.hu/trend/20180913-tess-holliday-plus-size-modell-meztelenul-mutatta-meg-magat.htmlTess Holliday plus size modell nem rejti el gömbölyű idomait: teljesen meztelenül mutatta meg magát. TrendOrigoVisszatért a neon láz: te bevállalnád ezeket a darabokat?http://www.life.hu/trend/20180912-visszatert-a-neon-laz.htmlSzinte minden hétre jut egy divathír, ami arról számol be, hogy újabb trend tért vissza a 90-es évekből. Legutóbb a biciklis nadrágokról írtunk, most pedig a neon színek vannak porondon. Trend--Baukó Éva átváltozása: új frizurával hódít a celebhttp://www.life.hu/trend/20180912-bauko-eva-atvaltozasa-uj-frizuraval-hodit-a-celeb.htmlSzinte nincs olyan nap, hogy Baukó Éva, a Való Világ egykori szereplője ne posztolna fotót közösségi oldalán. Most egy nagy változásról számolt be, új frizurája van. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.