Hódi Pamela smink nélkül nem tartja magát szépnek

Forrás: Instagram/Hódi Pamela -
fashion week modell Hódi Pamela smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyajegyei miatt nem szeret smink nélkül mutatkozni Hódi Pamela. A csinos anyuka szerint nem baj, ha valakinek anyajegyek vannak az arcán, de sajátját már túl soknak érzi. 

"Modell vagyok, magabiztosnak kellene lennem, de ha smink nélkül tükörbe nézek, nem látom magam szépnek" - mondta a Borsnak Hódi Pamela, Berki Krisztián volt kedvese.

Hangsúlyozta: nem baj, ha valakinek anyajegyek vannak az arcán, de szerinte neki már túl sok van. "Szerintem igényli az arcom a sminket. Persze lehet, hogy ez csak megszokás kérdése, mint ahogy a műszempilla is, ami nélkül szerintem úgy nézek ki, mintha beteg lennék. Ha nem lenne szempillám, üres lenne az arcom" - mondta az édesanya, aki most Tóth Bence focistával jár.

A hétköznapokban azonban nem visel túl sok minket, mindössze egy kis alapozót és pirosítót. Örül neki, hogy párja reggelente is szépnek látja.

Hódi Pamela nem szereti arcát smink nélkül Forrás: Instagram/Hódi Pamela

Minden idők legrondább Emmy ruháihttp://www.life.hu/trend/20180917-minden-idok-legrosszabb-emmy-ruhai.htmlA televíziós produkciók Oscar-díjának is szokták nevezni az Emmy-t, amit 1949 óta adnak át Hollywoodban. A 2018-as gálát ma este tartják, ráhangolódásképpen pedig összeszedtük az elmúlt évek legkínosabb vörös szőnyeges ruháit. Trend--100 napig ugyanazt a ruhát hordja egy tanárnőhttp://www.life.hu/trend/20180917-100-napig-ugyanazt-a-ruhat-hordja-egy-tanarno.htmlEgy amerikai tanárnő úgy döntött, 100 napig ugyanazt a ruhát fogja hordani a munkában. Elárulta azt is, miért teszi mindezt. TrendOrigo40 évesen meghalt Kyrzayda Rodriguez divatbloggerhttp://www.life.hu/trend/20180916-40-evesen-meghalt-kyrzayda-rodriguez-divatblogger-rakos-volt.htmlKyrzayda Rodriguez divarblogger 2017 óta küzdött a rákkal. Diagnózisa után is folyamatosan töltött fel tartalmakat a közösségi oldalára, és a betegségéről is nyíltan beszélt. TrendOrigoHeti trendjelentés: Julia Roberts tündökölt, Nicole Kidman egyre rémisztőbbhttp://www.life.hu/trend/20180913-heti-trendjelentes-szerepel-benne-nicole-kidman-julia-roberts.htmlA héten a velencei filmfesztiválról Torontóba repültek a filmesek, most ugyanis itt tartják a nemzetközi filmfesztivált. A legtöbb vörös szőnyeges esemény itt volt, de néhány divathoz kapcsolódó rendezvényen is megjelentek kedvenc sztárjaink, akiknek ezúttal a fekete és a fehér volt a kedvenc színe. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb ruháit! Trend--1 millióval kevesebben nézték a Miss Americát, mert nem volt bikinis felvonuláshttp://www.life.hu/trend/20180914-1-millioval-kevesebben-neztek-a-miss-americkat-mert-nem-volt-bikinis-felvonulas.html1922 óta először tartották meg úgy a Miss America versenyt, hogy nem volt bikinis forduló. Így már 1 millióval kevesebben nézték a közvetítést. Trend--Elképesztő, amit a hajakkal művel ez a fodrász lányhttp://www.life.hu/trend/20180911-crikirsten-fodrasz-kulonleges-mintakat-fest-a-hajba.htmlCri Kristen néven található meg a közösségi médiában az a fodrász lány, akinek az alkotásai az elmúlt napokban letarolták az internetet. Bravúros hajfestésével elképesztő formákat alkot. Nézd csak! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.