Minden idők legrondább Emmy ruhái

Emmy Emmy-díj vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A televíziós produkciók Oscar-díjának is szokták nevezni az Emmy-t, amit 1949 óta adnak át Hollywoodban. A 2018-as gálát ma este tartják, ráhangolódásképpen pedig összeszedtük az elmúlt évek legkínosabb vörös szőnyeges ruháit. 

Az Emmy-t a harmadik legrangosabb filmes eseménynek tartják. Habár dobogós, a vörös szőnyeges bevonulásban egyértelműen alulmarad az Oscar- és a Golden Globe-gála pompájához képest. Ennek ellenére, visszanézve az elmúlt pár évre, akadt néhány kellemes és kellemetlen meglepetés az Emmy-n is. Most az utóbbiakat mutatjuk meg!

  • Sarah Jessica Parker - 2000

Ezt a balerina stílust túlságosan is sokszor látjuk a vörös szőnyegen, többek között a Golden Globe-on is volt már hasonlót. Szerintünk nem kellene erőltetni, a rengeteg csodás estélyi között kissé sutának hat ez a fazon.

Sarah Jessica Parker Forrás: WireImage/This content is subject to copyright./Sgranitz
  • Bai Ling - 2003

Ha már az ízléstelenségnél tartunk, a színésznő, Bai Ling 2003-as ruháját is meg kell mutatnunk. Ez a lehető legközönségesebb kivágás, amit egy ruhán látni lehet.

Bai Ling Forrás: WireImage/This content is subject to copyright./Arun Nevader
  • Joan Rivers - 2003

A híres komika szintén 2003-ban hökkentette meg a nagyérdeműt óriási madárfészkkre emlékeztető ruhájával.

Joan Rivers Forrás: WireImage/© Jeffrey Mayer 2003 All Rights Reserved/Jeffrey Mayer
  • Vanessa Marcil - 2004

A sorozatszínésznő, Vanessa Marcil borzalmasan szabott és ronda anyagokkal kombinált ruhája az egyik legdurvább divatbaki az Emmy-gálák történetében.

Vanessa Marcil Forrás: Getty Images/2004 Getty Images/Peter Kramer
  • Lady Gaga - 2011

Az énekesnő 2011-ben oldalt kivágott ruhában vonult a vörös szőnyegen. A felsliccelés helyett meglehetősen furcsa volt ez a lyuk, ami csípőig belátást engedett Gaga idomaiba.

Lady Gaga Forrás: Getty Images/2011 Getty Images/Andrew H. Walker
  • Heidi Klum - 2015

Heidi Klumnak több ruhája is versenyben volt, végül ezt a 2015-ös, aszimmetrikus darabot választottuk.

Heidi Klum Forrás: WireImage/2015 John Shearer/John Shearer
  • Ajiona Alexus - 2017

A 13 okom volt egyik szereplője 2017-ben választott egyik oldalon szoknyás megoldást. Pedig imádjuk az aszimmetrikus ruhákat, de ez nem az az imádnivaló darab. Sokkal inkább furcsa.

Ajiona Alexus Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Frazer Harrison
  • Ariel Winter - 2017

A Modern család színésznője tavaly magasan felsliccelt ruhájában, középen azzal a fityegő anyagdarabbal sokkal inkább bizarr, mintsem dögös látványt jelentett.

Ariel Winter Forrás: Getty Images/2017 Gregg DeGuire/Gregg Deguire
Heti trendjelentés: Julia Roberts tündökölt, Nicole Kidman egyre rémisztőbbhttp://www.life.hu/trend/20180913-heti-trendjelentes-szerepel-benne-nicole-kidman-julia-roberts.htmlA héten a velencei filmfesztiválról Torontóba repültek a filmesek, most ugyanis itt tartják a nemzetközi filmfesztivált. A legtöbb vörös szőnyeges esemény itt volt, de néhány divathoz kapcsolódó rendezvényen is megjelentek kedvenc sztárjaink, akiknek ezúttal a fekete és a fehér volt a kedvenc színe. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb ruháit! Trend--Elképesztő, amit a hajakkal művel ez a fodrász lányhttp://www.life.hu/trend/20180911-crikirsten-fodrasz-kulonleges-mintakat-fest-a-hajba.htmlCri Kristen néven található meg a közösségi médiában az a fodrász lány, akinek az alkotásai az elmúlt napokban letarolták az internetet. Bravúros hajfestésével elképesztő formákat alkot. Nézd csak! TrendOrigoPalvin Barbi vagy Lady Gaga: ki volt a velencei filmfesztivál legszebbje?http://www.life.hu/trend/20180910-a-velencei-filmfesztival-legszebbjei.htmlHétvégén véget ért a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. Összegyűjtöttük az esemény legszebb vörös szőnyeges ruháit, nektek pedig nincs más dolgotok, mint megszavazni a kedvenceteket. TrendOrigoRuha vagy fehérnemű? Így viselik a legújabb trendet Hollywoodbanhttp://www.life.hu/trend/20180831-szaten-fehernemu-ruhak-hollywoodbol.htmlA szexi szatén fehérnemű topok néhány éve jöttek vissza a divatba, és kilépve a tulajdonképpeni fehérnemű kategóriából, szépen beilleszkedtek az utcai divatba. Korábban rétegezve, mondjuk egy garbóra rávéve hordták, majd önmagában is. Ezúttal ennek hosszabb verziója, a szexi hálóingre hajazó szaténruha tért vissza. TrendOrigoSerena Williams tüllszoknyájáról beszél az egész világhttp://www.life.hu/trend/20180829-serena-williams-tullszoknyaban-teniszezett-a-us-openen.htmlA legtöbb sportnak – főleg az olyanoknak, amelyeknek Anglia mondható a hazájának – megvan a hivatalos dress code-ja. Az évtizedek ugyan sokszor alakítanak a szabályokon, ettől függetlenül a mai napig is szigorú követlemények vonatkoznak erre. Ilyen sport például a tenisz is, ahol egyesek szerint éppen Serena Williams huzogatja a macska bajszát. TrendOrigo16 évesen felért a csúcsra Cindy Crawford lánya: megérkezett Karl Lagerfeld és Kaia közös kollekciójahttp://www.life.hu/trend/20180827-karl-lagerfeld-es-kaia-gerber-kozos-kollekciot-tervezett.htmlHa az ember olyan felmenővel akar érvényesülni a divatiparban, mint Cindy Crawford, ráadásul a tehetsége és szépsége sem marad el tőle, akkor lehetünk szemtanúi egy olyan hamar felívelő karriernek, amilyen Kaia Gerberé. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.