Tápai Szabinát terhesen csipkés fehérneműben fotózták

fotó TV2 terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina megmutatta, hogy ő bizony nagy pocakkal is nagyon szexi. Fekete csipkében örökíttette meg terheshasát.

Tápai Szabina második gyermekével várandós, terhességének örömteli pillanatait pedig egy kismamafotózáson örökítette meg. Úgy tűnik, a sportoló nagy pocakkal is szereti nőnek és szexinek érezni magát, ezért egy fekete csipkecsodában mutatta meg gömbölyödő hasát.

Gundel Takács Gábor elárulta, mitől működik 27 év után is a házasságahttp://www.life.hu/csalad/20180918-gundel-takacs-gabor-elarulta-mitol-mukodik-27-ev-utan-is-a-hazassaga.htmlGundel Takács Gábornak nem csak a tévés karrierje, hanem a magánélete is kiegyensúlyozott. Most elárulta, szerinte mi a hosszú házasság titka. Család--Szandi és testvére, Viki a megszólalásig hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/csalad/20180918-szandi-es-testvere-viki-a-megszolalasig-hasonlitanak-egymasra.htmlRitkán mutatja meg testvérét, Vikit Szandi. Az énekesnő most egy közös képet töltött fel közösségi oldalára, melyen láthatjuk, mennyire hasonlítanak. Család--Kóbor János még csak fényképen látta unokáját, Hanga Szófiáthttp://www.life.hu/csalad/20180918-kobor-janos-meg-csak-fenykepen-latta-unokajat-hanga-szofiat.htmlHanga Szófia névre keresztelték Kóbor János unokáját. Az újszülött csöppséget még nem látta a nagypapa, a kórházba nem akart bemenni. Család--Édesapjával nyaral Bódi Sylvihttp://www.life.hu/csalad/20180918-edesapjaval-nyaral-bodi-sylvi.htmlBódi Sylvi ezúttal nem magányosan nyaral, hanem magával vitte a kiruccanásra élete legfontosabb férfiját, az édesapját is. CsaládOrigoKozso nagypapa létére még szeretne gyereket új párjátólhttp://www.life.hu/csalad/20180917-kozso-nagypapa-letere-meg-szeretne-gyereket-uj-parjatol.htmlTöbb mint egy éve él boldog párkapcsolatban Kozso, aki elárulta, nagypapa létére még szeretne gyermeket. Család--Megszólalt Madeleine McCann édesapja, Gerry McCann a depresszióval folytatott harcrólhttp://www.life.hu/csalad/20180917-megszolalt-madeleine-mccann-edesapja-a-depresszioval-folytatott-harcrol.html11 éve tűnt el Madeleine McCann, a szülők azóta küzdenek a kislány megtalálásáért és a depresszió ellen. Most először szólalt meg a gyermek édesapja a fájdalmukról. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.