A levendulás árnyalatú szürke lesz 2019. legtrendibb körömszíne

fashion week manikűr körömlakk levendula szürke New York szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New York-i divathéten debütált az a körömlakk, amely megadhatja a 2019-es év trendjét. A futurisztikus árnyalat a szürke és a levendula finom keveréke. 

Az Instylemagazin szerint Phillip Lim tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján minden modell körmét azonos színűre manikűrözték. Ez lehet a tavalyi tavasz divatszíne. A New York-i divathét közönsége is rajongott érte.

A futurisztikus kollekcióhoz hasonló stílusű körömlakkot választottak. A szürkébe egy kis levendulás árnyalatot is vegyítettek. Ám ha nem akarunk, ne várjunk vele 2019-ig, hiszen a hideg téli napokhoz is remekül illik a kissé jeges árnyalat.

Ez lehet a 2019-es év körömtrendje Forrás: FilmMagic,,/2018 Pietro D'aprano/Pietro D'aprano

Tápai Szabinát terhesen csipkés fehérneműben fotóztákhttp://www.life.hu/trend/20180918-tapai-szabinat-terhesen-csipkes-fehernemuben-fotoztak.htmlTápai Szabina megmutatta, hogy ő bizony nagy pocakkal is nagyon szexi. Fekete csipkében örökíttette meg terheshasát. Trend--Vajna Timi egy yacht fedélzetén szexizik: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180918-vajna-timi-egy-yacht-fedelzeten-szexizik.htmlVadítóan fest friss fotóján Vajna Timi: egy különleges szabású fürdőruhában pucsít. TrendOrigoEmily Ratajkowski egyszerre villantotta meg fenekét és melleit: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180918-emily-ratajkowski-egyszerre-villantotta-meg-feneket-es-melleit.htmlEmily Ratajkowski a villantás nagymestere: ezúttal egyszerre mutatta meg melleit és formás hátsóját. TrendOrigoVasvári Vivien megmutatta, milyen volt a menyecskeruhájahttp://www.life.hu/trend/20180918-vasvari-vivien-megmutatta-milyen-volt-a-menyecskeruhaja.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien közösségi oldalán mutatta meg, milyen volt a menyecskeruhája, melyet eddig még nem álthattak rajongói. TrendOrigoEmmy 2018: így vonultak a sztárpárok a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20180918-emmy-2018-sztarparok-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy divatbakikból, úgy gyönyörű sztárpárokból sem volt hiány a tegnap este megrendezett, 70. Emmy-gálán. Mutatjuk a legédesebben turbékoló párokat! TrendOrigoEmmy 2018: a legszebb és legrondább ruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20180918-emmy-2018-a-legszebb-es-legrondabb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlTegnap este tartották a 70. Emmy-gálát Hollywoodban. A televíziózás Oscarjaként is emlegetett díjátadó vörös szőnyegén bőven akadtak meglepetések. A korábbi években kevesebb divatbaki jellemezte az Emmy-ket, idén azonban többen is olyan ruhát választottak, ami nem passzolt hozzájuk. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.