A modellen jól állt, az átlagos nőnek kifittyent a melle a nyári ruhából

Forrás: Inthestyle.com -
fashion week modell viselet ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte nincs olyan ember, akivel ne történt volna már valamilyen baki, amikor az internetről rendelt terméket. Így volt ezzel Paige Gardner, aki egy szexi ruhát vásárolt, ám mellei szó szerint kibuggyantak belőle. 

A 23 éves Paige Gardner Blainában, Dél-Wales-ben él. Cardiffba utaztak barátaival a hétvégére, ennek apropóján pedig rendelt magának egy szexi ruhát.

A keki színű ruha azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Amikor a fiatal lány felpróbálta gardróbjának új darabját, mellei szabályosan kibuggyantak belőle. Egy szelfit is készített magáról, megmutatta a barátainak, akik imádták a vicces képet - írja a The Sun.

Azt mondja, ennek ellenére továbbra is rendel az oldalról, hiszen eddig tökéletesek voltak a ruhák, ám máskor jobban meggondolja, mennyire mutatnának jól rajta azok a darabok, amelyek a modellekre olyan tökéletesen passzolnak.

Ha szeretnéd megnézni, hogyan festett Paige a ruhában, kattints ide!

Ezt a ruhát rendelte meg az internetről Forrás: Inthestyle.com

Tápai Szabinát terhesen csipkés fehérneműben fotóztákhttp://www.life.hu/trend/20180918-tapai-szabinat-terhesen-csipkes-fehernemuben-fotoztak.htmlTápai Szabina megmutatta, hogy ő bizony nagy pocakkal is nagyon szexi. Fekete csipkében örökíttette meg terheshasát. Trend--Vajna Timi egy yacht fedélzetén szexizik: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180918-vajna-timi-egy-yacht-fedelzeten-szexizik.htmlVadítóan fest friss fotóján Vajna Timi: egy különleges szabású fürdőruhában pucsít. TrendOrigoEmily Ratajkowski egyszerre villantotta meg fenekét és melleit: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180918-emily-ratajkowski-egyszerre-villantotta-meg-feneket-es-melleit.htmlEmily Ratajkowski a villantás nagymestere: ezúttal egyszerre mutatta meg melleit és formás hátsóját. TrendOrigoVasvári Vivien megmutatta, milyen volt a menyecskeruhájahttp://www.life.hu/trend/20180918-vasvari-vivien-megmutatta-milyen-volt-a-menyecskeruhaja.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien közösségi oldalán mutatta meg, milyen volt a menyecskeruhája, melyet eddig még nem álthattak rajongói. TrendOrigoEmmy 2018: így vonultak a sztárpárok a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20180918-emmy-2018-sztarparok-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy divatbakikból, úgy gyönyörű sztárpárokból sem volt hiány a tegnap este megrendezett, 70. Emmy-gálán. Mutatjuk a legédesebben turbékoló párokat! TrendOrigoEmmy 2018: a legszebb és legrondább ruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20180918-emmy-2018-a-legszebb-es-legrondabb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlTegnap este tartották a 70. Emmy-gálát Hollywoodban. A televíziózás Oscarjaként is emlegetett díjátadó vörös szőnyegén bőven akadtak meglepetések. A korábbi években kevesebb divatbaki jellemezte az Emmy-ket, idén azonban többen is olyan ruhát választottak, ami nem passzolt hozzájuk. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.