Megyeri Csilla levágatta a haját, így néz ki most

frizura Megyeri Csilla haj fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú hullámos fürtökkel láthatták eddig a tévénézők Megyeri Csillát. Most úgy döntött, hogy új frizurára van szüksége. 

Megyeri Csilla drasztikus változásra szánta el magát. Hosszú hullámos fürtjeit, félhosszú egyenes frizurára cserélte.

"Az egyetlen, ami szép rajtam - attól is megválok. Naa jó, csináljuk" - idézte fel Instagram-posztjában a fodrásszal való beszélgetést Megyeri Csilla, majd így folytatta:

"Óvodás koromban volt utoljára rövid hajam, akkor is azért, mert beleragadt a rágó, és én magamnak kivágtam. Aztán anyukám rohant is velem a fodrászhoz, szóval most ez nagy szó nálam, hogy én ennyit vágattam a hajamból. Lényeg, a lényeg : a változatosság gyönyörködtet, és úgyis hamar nő a hajam és, ha úgy döntök - kb. 6hónap és újra hosszú lesz" - írta a TV2 sztája. Sokan dicsérték új külsejét, így Insta-storyban is mindenkit arra buzdított, hogy ne féljen a változástól.

Azt is elárulta, párja, Zsolti szerint leginkább egy óvodásra hasonlít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.