Bódi Sylvi hatalmas hajkoronával lepte meg rajongóit

frizura fotózás haj Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fotózás kedvéért szinte bokáig érő hajjal tündökölt Bódi Sylvi modell. Nagyon jól állt neki. 

Közösségi oldalára töltött fel egy fotót Bódi Sylvi, melyen látható, hogy nagyon megváltozott a külseje. Egy fotózás kedvéért ugyanis szinte térdig érő hajjal láthatják rajongói.

A modell ehhez sárgás árnyalatú sminket kapott, nagyon jól állt neki az új külső.

"Uhhh, de szuper vagy. Rád néz az ember és belebizsereg mindene" - írta a fotóhoz egyik követője.

Digitális influenszereké a jövő: nem emberek reklámozzák a termékeket http://www.life.hu/trend/20180924-digitalis-influenszereke-a-jovo-nem-emberek-reklamozzak-a-termekeket.htmlAz ismert emberek és Instagram-sztárok elkezdhetik félteni a munkájukat, ugyanis már nem menő hús-vér embereket alkalmazni: egyre népszerűbbek a digitális véleményvezérek! TrendOrigoHeti trendjelentés: neked bejön Blake Lively stílusa?http://www.life.hu/trend/20180921-heti-trendjelentes-szerepel-benne-blake-lively-anna-kendricks.htmlA héten az Emmy-gála volt a legfontosabb vörös szőnyeges esemény. Az itt látott divatbakikon és sztárpárokon túl azonban láttunk még néhány izgalmas outfitet a héten. Mutatjuk is őket! TrendOrigoMegyeri Csilla levágatta a haját, így néz ki mosthttp://www.life.hu/trend/20180921-megyei-csilla-levagatta-a-hajat-igy-nez-ki-most.htmlHosszú hullámos fürtökkel láthatták eddig a tévénézők Megyeri Csillát. Most úgy döntött, hogy új frizurára van szüksége. TrendOrigoEzt vedd figyelembe, ha új frizurára vágyszhttp://www.life.hu/trend/20180917-kulonbozo-hajstilusok-kiknek-allnak-jol.htmlAmikor egy hajmodell vagy celeb fotójával a kezedben elmész a fodrászodhoz, hogy pontosan olyan frizurát szeretnél, amilyet ő visel, nem biztos, hogy megkapod azt, amire vágytál. Sokan azért elégedetlenek a végeredménnyel, mert nem hajlandók elfogadni azt a tényt, hogy nem mindegyik hajból lehet mindenféle frizurát elkészíteni. Ha változásra vágysz, megmutatjuk, mit vegyél figyelembe. TrendOrigoGáspár Evelin modell lett: íme az első hivatalos reklámfotózásahttp://www.life.hu/trend/20180921-gaspar-evelin-modell-lett-ime-az-elso-hivatalos-reklamfotozasa.htmlGáspár Evelin a közelmúltban élő adásban mesélte el, hogy kislányként nagyon duci volt és a férfiosztályról választott magának ruhákat. Gáspár Győző lánya azonban az elmúlt évek alatt 40 kilótól szabadult meg és törékeny alakján bármi jól áll. Nem is csoda, hogy felkérték modellkedni. Trend--Már nem szívesen sminkeli magát erősen Tóth Andihttp://www.life.hu/trend/20180920-mar-nem-szivesen-sminkeli-magat-erosen-toth-andi-xfaktor-gyoztes.htmlTóth Andi a Fem3 Caféban mesélt arról, hogy korábban, amikor 15 évesen felkerült Budapestre, szeretett erősen sminkelni, de már túlvan ezen a korszakán. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.